Închide meniul
Foto

Alexandru Măţan s-a căsătorit! Soţia Elena a strălucit la marele eveniment! Alexantru Mitriţă a fost naş

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2023, 19:05

Reclamă
Alexandru Măţan s-a căsătorit! Soţia Elena a strălucit la marele eveniment! Alexantru Mitriţă a fost naş

Alexandru Măţan s-a căsătorit

Alexandru Măţan s-a căsătorit cu Elena/ Colaj AntenaSport

Alexandru Măţan s-a căsătorit cu Elena! Cei doi au spus „da”, după ce pe 5 ianuarie 2022 s-au cununat civil. Jucătorul care a devenit campion în MLS, în acest an, a dat o mare petrecere la un restaurant select din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Măţan şi Elena şi-au unit destinele, după o relaţie de mai bine de trei ani. Frumoasa soţie a jucătorului s-a mutat alături de partenerul ei în America, după ce acesta a semnat cu Columbus Crew.

Alexandru Măţan s-a căsătorit! Elena a strălucit la marele eveniment

Alexandru Măţan încheie astfel un an de vis. Mijlocaşul de 24 de ani s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Elena, care este mai mare cu doi ani decât el.

Elena Măţan, fostă Livadariu, a strălucit la marele eveniment. Rochia de mireasă pe care a purtat-o a fost cumpărată din America, după cum chiar ea a dezvăluit. Ţinuta i-a pus în evidenţă talia de invidiat. (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Soţia lui Alexandru Măţan este extrem de pasionată de modă şi are propria linie vestimentară.

Alexandru Măţan nu s-a lăsat nici el mai prejos. Acesta a fost extrem de elegant la nunta sa, fiind îmbrăcat într-un costum negru, accesorizat cu un papion de aceeaşi culoare.

Reclamă

Naşul Alexandru Mitriţă a fost îmbrăcat de asemenea într-un costum de culoare neagră, însă spre deosebire de mire, acesta a avut o cămasă de culoare neagră, fără papion.

De altfel, Alexandru Măţan şi Elena au ales două perechi de naşi pentru nunta lor. Pe lângă Alexandru Mitriţă şi soţia acestuia, şi sora soţiei lui Măţan a fost aleasă ca fiind naşă, alături de partenerul ei.

Alexandru Măţan, dezvăluiri incredibile după ce a câştigat titlul în MLS

Alexandru Măţan a făcut dezvăluiri incredibile după ce a câştigat titlul în MLS. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a dat marea lovitură a carierei în tricoul lui Columbus Crew. Trăieşte „visul american” după ce a plecat de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

”Este un sentiment unic să fii campion în orice campionat al lumii. Sunt foarte fericit. Chiar am vorbit cu Chiellini după meci, cred că a fost ultimul lui meci din păcate, a fost un jucător foarte mare.

Atât de mult mi-am dorit să ajut Rapidul, dar nu am putut să mă ajut pe mine. A trebuit să stau cel puțin două luni în afara gazonului, m-a lovit depresia, am avut foarte mari probleme.Tot ce mi se întâmplă acum este nesperat. Nu am sperat niciodată. M-am dus la Rapid să joc, m-am accidentat, nimic nu se lega.

M-am gândit să-mi închei cariera de fotbalist, m-am gândit că poate m-am mințit singur în tot acest timp și fotbalul nu este pentru mine”, a declarat Alexandru Mățan la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și