Închide meniul
Video

Dragoş Simionov, fostul coleg al lui Tavi Popescu de la Rapid, s-a apucat de MMA: „Am trăit amândoi la cămin!”

Publicat: 7 octombrie 2024, 12:33

Reclamă

Dragoş Simionov, fostul coleg al lui Tavi Popescu de la Rapid, s-a apucat de MMA

Captură AntenaSport

Dragoş Simionov, fostul coleg al lui Tavi Popescu de la Rapid, s-a apucat de MMA. Acesta a jucat fotbal 15 ani, iar acum este luptător la sala lui Cătălin Moroşanu. Tavi Popescu a jucat la juniorii celor de la Rapid, însă nu a apucat să debuteze la prima echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A jucat fotbal 15 ani, a fost coleg cu Tavi Popescu la Rapid, dar acum face ravagii in cuşca de bătaie. E povestea luptătorului fotbalist de la sala lui Moroşanu.

Dragoş Simionov, fostul coleg al lui Tavi Popescu de la Rapid, s-a apucat de MMA

Dragos Simionov e fotbalistul lui Moroşanu care a fost coleg la juniorii Rapidului cu vedeta lui Becali, Tavi Popescu si cu Blănuţă, atacantul trimis de Mititelu la liderul U Cluj.

„Încă de mic ştiam să leg cuvintele, ştiam să lovesc şi mingea. Uneori mai merg pe stadion când joacă Rapid, care e echipa mea de suflet„, a spus Dragoş Simionov în exclusivitate pentru AntenaSport.
Cu Tavi Popescu a fost prieten în Giuleşti.

Ne-am înţeles, ne-am aflat în relatii super bune, am trăit amândoi la cămin. Talentul lui era prea mare pentru ceea ce stiam eu la vremea aceea„, a mai spus Simionov. Simionov a început fotbalul acasă la Galaţi, iar după 15 ani a spus stop la Clinceni şi a trecut la kick-boxing, dupa care la MMA. A învăţat să se lupte la Academia lui Moroşanu.

Reclamă
Reclamă

„La MMA este mult mai greu ca la fotbal, deorece la fotbal unii pot să joace doar din talent, dar în MMA fără munca zi de zi nu ai cum să ajungi departe„, a mai spus Simionov.

Reclamă
Recomandări

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:11

Bernadette Szocs va evolua la WTT Champions Montpellier 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY (22 – 27 octombrie)

15:01

Neluțu Varga e dispus să-l cedeze pe Louis Munteanu la FCSB: „Dacă Gigi Becali plătește, e al lui!”

14:32

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a amenințat cu demisia de la PAOK! Grecii au aflat totul

13:49

Anunț de ultim moment despre viitorul lui Marius Șumudică la Rapid! Avertisment pentru jucători: „Să se trezească imediat!”

13:39

Kylian Mbappe, criticat după ce a refuzat naţionala Franţei şi a jucat pentru Real Madrid

13:28

Decizia luată de antrenorul lui Rangers legată de Ianis Hagi după cartonaşul roşu încasat la revenire

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și