Închide meniul
Foto

„Dragostea mea!” Sarah, fiica lui Marius Şumudică, a avut o apariţie răvăşitoare. Cât de frumoasă e şi ce studii are

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 aprilie 2023, 19:24

Reclamă
„Dragostea mea!” Sarah, fiica lui Marius Şumudică, a avut o apariţie răvăşitoare. Cât de frumoasă e şi ce studii are

Fiica lui Marius Şumudică se iubeşte cu un fotbalist

Marius Şumudică şi fiica sa, Sarah / Colaj Profimedia, Instagram

Sarah, fiica lui Marius Şumudică, a avut o apariţie răvăşitoare pe reţelele de socializare. Iubitul său, Alexandru Mitracu, nu a rămas indiferent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică are cu ce se mândri. Fiica sa este de o frumuseţe răpitoare şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandru Mitracu. Iubitul fiicei lui Marius Şumudică a fost junior la Dinamo şi Benfica, evoluând pentru echipa de U19 a „câinilor”. În 2017, acesta a fost transferat de către Benfica, unde nu a reuşit să se impună, şi ulterior a revenit în ţară, la CS Tunari. Mitracu este liber de contract din 2021.

Sarah, fiica lui Marius Şumudică, a avut o apariţie răvăşitoare

La ultima postare a iubitei sale, Alexandru Mitracu nu a rămas îndiferent. Acesta i-a făcut cea mai frumoasă declaraţie de dragoste.

Dragostea mea”, a comentat Alexandru la cea mai recentă postare a iubitei sale.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ȘUMUDICĂ ODETTE SARAH-MARIA (@sarahsumudica)

Reclamă

Fiica lui Marius Şumudică arată ca o zeiţă. Ce studii are Sarah, care este de o frumuseţe ieşită din comun

Fiica lui Marius Şumudică arată ca o zeiţă şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Sarah Şumudică este de o frumuseţe ieşită din comun şi a apărut şi la prezentările de modă.

Fiica lui Marius Şumudică este studentă la drept şi nu a ezitat să meargă şi pe stadioane, pentru a-i face galerie tatălui său. Anul trecut, Sarah Șumudică a avut o apariţie de senzaţie la Rapid – FCSB. Fiica antrenorului a făcut furori în Giuleşti, unde a purtat tricoul lui „Şumi”, fostul mare jucător al Rapidului. Sarah Şumudică este foarte atentă şi la studii. Fiica lui Marius Şumudică este studentă la Facultatea de Drept.

Sarah a mers şi la meciurile echipelor pe care tatăl său le-a antrenat în străinătate. Astfel, tânăra a postat pe reţelele de socializare şi imagini de pe stadionul celor de la Gaziantep, echipă pe care tatăl său a antrenat-o.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah Șumudică are 22 de ani și s-a născut în Portugalia, perioadă în care tatăl său juca pentru Maritimo Funchal (1999-2001).

Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 0-1, finala Cupei României. Rusevic a deschis scorul pentru echipa lui Dorinel Munteanu! 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:50 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul după o gafă monumentală a oaspeţilor! 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și