Închide meniul

Dramă în lumea voleiului! Julia Ituma a murit după ce a căzut de la fereastră

Cosmin Olteanu Publicat: 13 aprilie 2023, 13:19

Dramă în lumea voleiului! Julia Ituma a murit după ce a căzut de la fereastră

Julia Ituma a murit după ce a căzut de la fereastră

Julia Ituma, în timpul unui meci / Profimedia

  • Julia Ituma a murit după ce a căzut de la fereastră
  • 18 ani avea Julia Ituma

Julia Ituma, voleibalista italienilor de la Igor Gorgonzola Novara, a murit după ce a căzut de la fereastră! Aceasta se afla în Istanbul (Turcia), unde, miercuri, echipa sa a jucat returul cu Eczacibasi, din sferturile Champions League, anunță sport.sky.it.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva, în vârstă de numai 18 ani, era una dintre cele mai promițătoare jucătoare din voleiul italian.

Julia Ituma a murit după ce a căzut de la fereastră

Julia Ituma, una dintre cele mai apreciate tinere voleibaliste din Italia, a murit miercuri, la vârsta de 18 ani, după ce a căzut de la fereastră. Aceasta se afla în Istanbul, alături de echipa de club Igor Gorgonzola Novara.

Reclamă

Novara a evoluat, în returul sferturilor Champions League, împotriva celor de la Eczacibasi, pe care însă l-a pierdut. Ituma a înscris două puncte în acest meci.

Julia Ituma se afla la primul sezon cu Novara. Aceasta s-a născut la Milano, din părinți nigerieni.

Reclamă

Patru voleibaliste au murit după cutremurele din Turcia

Patru voleibaliste de la echipa Rasus Kimya Hatay au murit în urma seismelor, din luna februarie, din Turcia.

Am aflat cu profundă tristețe că sportivele Gözde Öztürk, Dilek Mucuk, Ahsen Baș și İrem Kurtoğlu, de la echipa de volei Rasus Kimya Hatay, au murit în urma cutremurului. Dumnezeu să aibă milă de sportivii noștri și de toți cetățenii care și-au pierdut viața. Condoleanțe familiilor lor și națiunii noastre. Le dorim însănătoșire grabnică celor răniți. Condoleanțe întregii comunități”, a fost anunţul făcut de Federaţia Turcă de Volei, potrivit hurriyet.com.

Descoperirea este una macabră. Sportivele erau cazate într-o clădire care s-a prăbuşit după seismul de 7.8 grade. Potrivit voleybolunadresi.com, nu mai puţin de 14 jucătoare ale lui Rasus Kimya Hatay ar fi fost prinse sub dărâmături.

Reclamă 4 / 0/3

Galatasaray, alături de turcii afectaţi de cutremur

Preşedintele clubului Galatasaray, Dursun Ozbek, a anunţat că mulţi sportivi legitimaţi la gruparea din Istanbul au renunţat la salariul pe o lună pentru a susţine eforturile de ajutorare a celor afectaţi de cutremurele devastatoare din Turcia.

„Toată lumea şi-a asumat o responsabilitate, unele lucruri chiar sunt surprinzătoare. Mulţi dintree sportivii noştri au renunţat la salariu pentru a susţine eforturile de ajutorare după cutremur”, a spus Ozbek la o reuniune a Consiliului consultativ al clubului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei
Fotbal extern • 18 mart., 21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Marius Şumudică ştie cum o va salva pe Gaziantep de la retrogradare
Fotbal extern • 16 feb., 10:19
Marius Şumudică ştie cum o va salva pe Gaziantep de la retrogradare! Calculele făcute de antrenorul român
România - Turcia LIVE VIDEO
Alte sporturi • 9 ian., 11:55
România – Turcia 3-7, în AntenaPLAY. Tricolorele au încheiat Campionatul European de polo feminin pe locul 14
Marius Șumudică, anunț despre lovitura pe care o pregătește Mircea Lucescu
Fotbal extern • 24 dec., 10:14
Marius Șumudică, anunț despre lovitura pe care o pregătește Mircea Lucescu: „Eu vorbesc cu nea Mircea”
Un nou caz șocat în Turcia
Fotbal extern • 20 dec., 20:43
Un nou caz șocant în Turcia! Bătaie generală, direct pe teren! A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine