Închide meniul

Alexandru Chipciu, încă un mesaj pentru Dan Petrescu: „Să ia 100 de campionate!”. Ce spune de clauza care nu-l lasă să joace cu CFR Cluj

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 iulie 2022, 15:37 / Actualizat: 12 iulie 2022, 17:05

Alexandru Chipciu, încă un mesaj pentru Dan Petrescu: „Să ia 100 de campionate!. Ce spune de clauza care nu-l lasă să joace cu CFR Cluj

Alexandru Chipciu, savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht

Alexandru Chipciu, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Alexandru Chipciu a avut încă un mesaj pentru Dan Petrescu, omul din cauza căruia a ajuns de la CFR Cluj, la rivala U Cluj. Când a venit la CFR Cluj, el a renunţat la un salariu de 450.000 de euro la Anderlecht.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce să clarific? Am zis, cât a fost Dan Petrescu a fost o perioadă neagră pentru mine. E o problemă, vorbim ceva şi la televizor nu apare tot. Am spus că nu am vrut să mai lucrez cu Dan Petrescu, am avut posibilitatea de a pleca. Într-adevăr, am făcut puţin pe victima, aoleu că nu mă mai vreţi şi pentru mine a fost un lucru foarte bun să apară că Dan Petrescu nu mă mai vrea.

Alexandru Chipciu a avut încă un mesaj pentru Dan Petrescu

Puteam să profit, să negociez lucrurile cum trebuie. Am avut şi perioade bune. Am luat campionatul cu Edi Iordănescu, am avut 8 victorii din 8 cu Şumudică. Mai departe nu mai vreau să vorbesc, Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, nu vreau să mai intru în detalii, să ia 100 de campionate. Nu e problema mea”, a spus Chipciu, la o conferinţă de presă.

Conform transfermarkt.de, Alex Chipciu a jucat la CFR Cluj în 76 de meciuri. Fotbalistul cotat la 650.000 de euro a reușit 6 goluri, 5 pase decisive și a cucerit trei titluri de campion al României.

Chipciu, clauză ciudată în contractul cu U Cluj

Mijlocaşul de 33 de ani a fost împrumutat de CFR Cluj şi are o clauză care nu îi permite să joace în derby-ul oraşului. Mai mult, el a renunţat la o sumă importantă de bani pentru a pleca din Gruia.

Reclamă

„Da, am acea clauză că dacă voi juca cu CFR, U Cluj va trebui să plătească nişte bani. În acelaşi timp, am o clauză de confidenţialitate semnată în contractul cu CFR, legat de restanţe. De aceea, nu prea pot să vorbesc foarte mult. Într-adevăr, ei plătesc o parte din salariu şi e cam ciudată situaţia. Eu mi-aş dori să joc.

Asta nu pentru a mă răzbuna, ci pentru că îmi place fotbalul. E o situaţie ciudată, probabil că dacă m-aş duce în instanţă, acea clauză nu ar fi valabilă. Înţelegerea dintre cei de la CFR şi de la U Cluj a făcut să apară această situaţie. Nicio problemă, vor fi şi alte meciuri. Aş vrea să închid capitolul CFR, apar ştiri şi ştiri”, a mai spus Chipciu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și