Închide meniul

Dramă uriaşă. Un boxer a murit din senin chiar înainte să împlinească 15 ani. Tatăl său, în stare de şoc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 octombrie 2022, 9:35

Dramă uriaşă. Un boxer a murit din senin chiar înainte să împlinească 15 ani. Tatăl său, în stare de şoc

Un boxer a murit din senin chiar înainte să împlinească 15 ani. Părinţii lui Jack Pollock, în stare de şoc

Jack Pollock a murit la 14 ani / The Sun

O nouă dramă uriaşă. Jack Pollock, un boxer de mare perspectivă din Edinburgh, a murit din senin cu numai câteva zile înainte să împlinească 15 ani. Familia lui este devastată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul sportiv este în vacanţă în Portugalia în momentul în care a avut loc tragedia. Mama şi fratele său erau cu el. Nu se cunosc detalii despre cauza morţii, dar tatăl lui Jack anunţă că fiul său nu a avut niciodată probleme medicale.

Un boxer a murit din senin chiar înainte să împlinească 15 ani

Darryl Pollock a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

„Te iubesc prea mult, Jack. Sunt sfărâmat, rupt cu totul! Mi-aş fi dorit doar să stai aici, lângă mine. Lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel, nu ne aşteptat să se întâmple aşa ceva în vacanţă.

Era cu adevărat pasionat de box. Chiar şi în zilele lui libere, pleca să alerge şi întotdeauna dădea 150%. Jack niciodată nu a fost săbit.

Reclamă

Toţi prietenii lui mergeau la el dacă aveau probleme. El era ‘stânca’ lor. Dacă aveau nevoie de ceva, el ar fi fost primul care ar fi ieşit din casă şi să se ducă să îi ajute”, a reacţionat tatăl lui Jack Pollock, potrivit thesun.co.uk.

Şi cei de la clubul de box la care era legitimat Jack au transmis un omagiu sfâşietor.

„În numele tuturor celor de la clubul de box de amatori Granton, am dori să împărtășim cele mai profunde condoleanțe familiei lui Jack, cu o lacrimă în ochi și un nod în gât. Pot să vă spun că moartea lui Jack a devastat o întreagă comunitate.

Reclamă 4 / 0/3

Cu mai puţin de un an în urmă a intrat în sala noastră plin de idei. Era un adolescent tipic căruia i-a plăcut boxul. Toţi cei care l-au cunoscut sunt de acord că acest copil avea o inimă de leu. Ar fi mers departe în lumea boxului”, a fost mesajul postat de unul dintre antrenorii de la clubul Granton, David Barclay.

Un prieten al familie a înfiinţat o strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe părinţii lui Jack să aducă trupul lui Jack acasă, din Portugalia. Ţinta fixată, de 5000 de lire sterline, a fost depăşită.

„Știm că nicio sumă de bani nu-l va aduce pe Jack înapoi la viaţă, dar dacă putem ajuta la scăderea presiunii pe umerii familiei, atunci vom face tot posibilul”, a fost mesajul acestuia.

Un pugilist de 25 de ani a murit după o lovitură năprasnică

Vestea vine la numai câteva zile după ce un pugilist de 25 de ani, Luis Quinones, a încetat din viaţă. Columbianul a primit o lovitură năprasnică, a fost pus la pământ şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Medicii l-au operat pe creier din cauza unui cheag de sânge, iar Luis a stat cinci zile în comă. Din păcate, acesta a pierdut cea mai grea luptă. Anunţul decesului a fost făcut chiar de fratele boxerului.

„Acum ești în brațele Tatălui tău ceresc, pe care l-ai adorat și slujit. Te iubesc, fratele meu, vei rămâne pentru totdeauna în inimile noastre”, a transmis fratele pugilistului, Leonardo, pe contul său de Facebook.

Adversarul lui Luis Quinones este în stare de şoc. Jose Munoz e devastat după ce a auzit vestea tragică. Era chiar prieten cu Luis.

Reclamă

„Dorința de a reuși în viață ne-a adus pe amândoi pe același drum, dar din cauza acestor lucruri din viaţă şi mai ales a profesiei pe care am ales-o, am ajuns într-o situaţie pe care nu ne-am imaginat-o vreodată. Imaginea ta nu mi s-a șters din cap în ultimele zile. Am fost prieteni și parteneri de antrenament, ceea mi-a permis să cunosc toate lucrurile bune pe care le-ai oferit, atât ca persoană, cât și ca sportiv”, a transmis şi Munoz.

Recomandări
  • Jack Pollock a murit la 14 ani
  • Tânărul boxer a încetat din viaţă subit, în timp ce era în vacanţă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și