Închide meniul

Un pugilist de 25 de ani a murit după o lovitură năprasnică primită în ring. Cinci zile a stat în comă. Adversarul său, în stare de şoc!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2022, 19:41

Un pugilist de 25 de ani a murit după o lovitură năprasnică primită în ring. Cinci zile a stat în comă. Adversarul său, în stare de şoc!

Un pugilist de 25 de ani, Luis Quinones, a încetat din viaţă după o lovitură năprasnică primită în ring

Luis Quinones a murit / Colaj The Sun

Un pugilist de 25 de ani, Luis Quinones, a încetat din viaţă după o lovitură năprasnică primită în ring. Columbianul a fost pus la pământ şi a fost transportat de urgenţă la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medicii l-au operat pe creier din cauza unui cheag de sânge, iar Luis a stat cinci zile în comă. Din păcate, acesta a pierdut cea mai grea luptă. Anunţul decesului a fost făcut chiar de fratele boxerului.

Un pugilist de 25 de ani, Luis Quinones, a murit după o lovitură năprasnică primită în ring

„Acum ești în brațele Tatălui tău ceresc, pe care l-ai adorat și slujit. Te iubesc, fratele meu, vei rămâne pentru totdeauna în inimile noastre”, a transmis fratele pugilistului, Leonardo, pe contul său de Facebook.

„Exprimăm sincerele noastre condoleanţe întregii sale familii”, a fost mesajul Federaţiei de Box din Columbia, potrivit thesun.co.uk.

Adversarul lui Luis Quinones este în stare de şoc. Jose Munoz e devastat după ce a auzit vestea tragică. Era chiar prieten cu Luis.

Reclamă

„Dorința de a reuși în viață ne-a adus pe amândoi pe același drum, dar din cauza acestor lucruri din viaţă şi mai ales a profesiei pe care am ales-o, am ajuns într-o situaţie pe care nu ne-am imaginat-o vreodată. Imaginea ta nu mi s-a șters din cap în ultimele zile. Am fost prieteni și parteneri de antrenament, ceea mi-a permis să cunosc toate lucrurile bune pe care le-ai oferit, atât ca persoană, cât și ca sportiv”, a transmis şi Munoz.

Quinones şi Munoz s-au luptat de 11 ori din 2018 şi până în prezent. A fost pentru prima dată când Luis pierdea împotriva celui cu care se şi antrena.

2022 a fost un an negru în boxul mondial. La începutul anului, rusul Arest Saakyan a încetat din viaţă după ce a stat 10 zile în comă. A urmat o altă tragedie care a şocat mapamondul. În această vară, Simiso Buthelezi a murit la capătul unei hemoragii cerebrale. Imaginile din timpul meciului său au fost incredibile. Sportivul de 24 de ani ajunsese să se lupte cu un „adversar invizibil”.

Reclamă 4 / 0/3

Simiso Buthelezi a decedat la 3 zile după ce și-a pierdut cunoștința în ring

Tragedie în box! Tânărul pugilist Simiso Buthelezi, în vârstă de 24 de ani, a decedat la 3 zile după ce și-a pierdut cunoștința în timpul meciului cu Siphesihle Mntungwa, de la categoria ușoară.

Sud-africanul Simiso Buthelezi a șocat o lume întreagă în ultima rundă a meciului cu conaționalul Siphesihle Mntungwa, disputat la Durban.

În mod uluitor, tânărul boxer s-a dus spre colțul ringului, departe de adversarul său, și a început să arunce pumni în aer, complet dezorientat. Momentul șocant s-a produs imediat după ce a avut loc un schimb furtunos de lovituri între cei doi pugiliști, în corzile ringului.

Arbitrul a anunțat finalul duelului și i-a oferit victoria adversarului Siphesihle Mntungwa. Apoi, oficialul luptei a sărit în ajutorul sportivului.

Potrivit Federației de box din Africa de Sud, Buthelezi a suferit o sângerare a creierului, în urma căreia sportivul a fost transportat de urgență la spital, fiind plasat în comă indusă. Din păcate, la 3 zile de la momentul șocant, văzut de peste 2,5 milioane de oameni, boxerul a decedat.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și