Închide meniul

„Drum lin spre îngeri!” Tatăl lui Mircea Bornescu a decedat la vârsta de 62 de ani. Petre a fost vicecampion mondial la box

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 februarie 2023, 20:16

Reclamă
„Drum lin spre îngeri! Tatăl lui Mircea Bornescu a decedat la vârsta de 62 de ani. Petre a fost vicecampion mondial la box

Mircea Bornescu trece prin momente dificile

Hepta

Tatăl lui Mircea Bornescu a decedat la vârsta de 62 de ani. Acesta a fost vicecampion mondial la box, în 1978. Şi fiul său, Mircea, a făcut box, dar a preferat să rămână la fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedie uriaşă în familia lui Mircea Bornescu. Tatăl său a murit la la 62 de ani. Petre Bornescu a fost unul dintre cei mai importanţi boxeri din istoria României.

Tatăl lui Mircea Bornescu a decedat la vârsta de 62 de ani

Astăzi 21.FEB.2023, vice-campionul mondial în 1978, deținătorul Centurii de Aur în 1985 și campion al României categoria grea în 1986, Petre BORNESCU, ne-a părăsit plecând spre ceruri.

Dumnezeu sa te ierte, Petre! Drum lin spre îngeri și sa ne veghezi de acolo prieten drag. Putem aduce un ultim omagiu mâine 22.02.2023, la Capela Cimitirului Oraș Voluntari după ora 16.00„, a scris pe reţelele de socializare unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Petre Bornescu, Aurel Manole. Acesta este fost boxer, iar în prezent este arbitru.

Tatăl lui Mircea Bornescu a aflat după o lună că fiul său s-a apucat de fotbal

Mircea Bornescu a făcut dezvăluiri savuroase din copilăria sa. Invitat la AS.ro LIVE, Bornescu a dezvăluit că primele sporturi pe care le-a practicat au fost boxul şi judo-ul. Tatăl său a aflat după o lună de zile că s-a apucat de fotbal.

Reclamă
Reclamă

Primul sport practicat de Mircea Bornescu a fost boxul. La insistenţele tatălui său, Bornescu s-a apucat şi de judo.

Întotdeauna am făcut box. Tatăl meu a fost un boxeur renumit, unul foarte bun. Am crescut în sala de box. Este un sport pe care tot timpul l-am apreciat şi mă uit cu plăcere. Am făcut box şi în paralel cu fotbalul.

Am fost şi la judo. Sala de judo era lipită de sala de box. Tatăl meu a spus să merg şi la judo că poate îmi prinde bine. Am mers la judo, după care nu mi-a mai plăcut şi am mers la fotbal.

Reclamă

La Centrul Naţional Sport 23 august, cum îi spunea înainte, vestiarele erau acolo. Vestiarul de la fotbal, de la box şi de la judo. Şi îmi plăceau că erau copiii de la fotbal, se schimbau acolo, glumeau, râdeau, şi eu mă duceam la judo. Şi am zis, ia, stai, să mă duc la fotbal. Antrenorul mă ştia, îl ştia pe tatăl meu şi m-am dus la fotbal. După o lună de zile, tata se întâlneşte cu antrenorul de judo şi îl întreabă. ‘Sensei, e bun copilul? Care copil? Păi, Mircea? Păi, nu a mai venit de o lună de zile’. A venit nervos acasă şi m-a întrebat: ‘Băi, pe unde umbli?! Până la urmă i-am spus că mă duc la fotbal„, a dezvăluit Mircea Bornescu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și