Închide meniul

Dumitru Dragomir a dezvăluit cine e omul în care Gigi Becali are „încredere oarbă”: „Erau 60 de milioane înăuntru, iar cheile erau la el! Îşi dă viaţa pentru el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 martie 2023, 17:08

Dumitru Dragomir a dezvăluit cine e omul în care Gigi Becali are „încredere oarbă: „Erau 60 de milioane înăuntru, iar cheile erau la el! Îşi dă viaţa pentru el!

Gigi Becali este patronul lui FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / as.ro

Dumitru Dragomir a dezvăluit cine e omul în care Gigi Becali are „încredere oarbă”. Este vorba de Ionuţ Luţu, cel care stă mereu lângă Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir a dezvăluit un episod incredibil cu Ionuţ Luţu în prim-plan. Fostul şef al Ligii Profesioniste de fotbal spune că încrederea lui Gigi Beclai în Lutu este atât de mare încât i-a dat cheile de la casa de bani.

Dumitru Dragomir a dezvăluit cine e omul în care Gigi Becali are „încredere oarbă”

„Luțu este cel mai disciplinat angajat pe care l-am întâlnit eu până acum. Nu cred că există o loialitate atât de mare. Poate Cristi ăsta al meu să fie la nivelul lui Luțu. Legat ca un fiu.

Luțu este tot ce vrei tu. E cureaua de transmisie a mașinii. Dacă îl pui să conducă mașina conduce mașina. Dacă îl trimiți la Londra se duce la Londra. Dacă îl trimiți la Călărași se duce la Călărași.

Eu am văzut când cheile de la casa de bani erau la Luțu și Luțu s-a luat din casa de bani. Erau 60 de milioane de euro înăuntru! Erau cheile la Luțu. După ce a plecat Virgil. Luțu își dă viața pentru el”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Reclamă

Dezvăluiri savuroase despre Ionuţ Luţu: „A intrat în sensul giratoriu, nu știa ce să facă şi a lovit mașina!”

Au apărut noi dezvăluiri savuroase despre Ionuţ Luţu. Fostul mijlocaş Augustin Chiriţă a oferit detalii „picante” despre cel alături de care şi-a făcut junioratul la Slatina. Ionuţ Luţu a fost poreclit „Micul Hagi” pentru calităţile pe care le avea. În 1998 a plecat de la Universitatea Craiova la Galatasaray, acolo unde mai erau trei români: Gică Hagi, Gică Popescu şi Adrian Ilie. A făcut însă mai mult show în afara terenului.

Luțu, după părerea mea, a fost un jucător înzestrat de Dumnezeu cu foarte multe calități. Toți știm că i se spunea «Hagi Luțu». Eu nu am apucat să îl văd prea mult pe Gicu Dobrin, nu am apucat să îl văd prea mult pe Ilie Balaci. Dar am fost coechipier cu Luțu.

În cabina telefonică putea să te dribleze. Am fost în aceeași clasă în liceu. El a fost mai mult cu fotbalul, nu cu cartea. Pe mine m-a înzestrat Dumnezeu la limba franceză. Se mai întâmpla când îl ridica în picioare să vorbeasă, doar să mimeze din gură, eu din spate mai spuneam în franceză.

Reclamă 4 / 0/3

La Galatasaray, i-a dat clubul o mașină, un Fiat. Știți cum e în Turcia, ai intrat primul în intersecție, te duci. El a intrat în sensul giratoriu, nu știa ce să facă şi a lovit mașina. S-a dus la club și i-au reparat-o. A doua oară când s-a întâmplat, i-au zis: «Ia și tu și citește regulile de circulație de aici, singur o repari de acum».

Aveam un meci, când ne-am dus de la Craiova la Constanța cu trenul, nici nu am simțit cum au trecut 5-6 ore. S-a apucat el să ne povestească de la Galatasaray, nici nu am realizat cum a trecut timpul. E unicat. Nu a valorificat talentul pe care l-a avut„, a declarat Augustin Chiriţă pentru gsp.ro.

Ionuţ Luţu a anunţat cum e să fii aghiotantul lui Gigi Becali

Ionuţ Luţu a vorbit despre episodul în care era a fost pus de Gigi Becali să strângă resturile rămase în faţa LPF, după ce acesta rupsese un contract în faţa ziariştilor.

Am citit şi eu prin presă că aş fi fost umilit de domnul Becali, după ce mi-a spus să iau acele hârtii de pe jos. Vreau să vă spun că nu e aşa, e o exagerare.

Cine nu-l cunoaşte pe şefu’ nu are de unde să ştie cum e dânsul. A făcut doar o glumă. Eu sunt angajatul domnului Becali de 10 ani, mă simt excelent alături de dumnealui.

Fac absolut tot ce-mi cere, pentru că sunt la serviciu, dar, vă repet, nu se pune problema unei umilinţe. Domnul Becali e un suflet mare şi, aşa cum spuneam, dacă nu-l cunoşti nu ai cum să ştii cum e”, a declarat Ionuţ Luţu, în 2020.

Reclamă
Recomandări
  • Cine e omul de încredere al lui Gigi Becali
  • Dezvăluirea incredibilă făcută de Dumitru Dragomir

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și