Închide meniul

Dumitru Dragomir a dezvăluit marele secret din viaţa sa! Ce se meserie are, de fapt: „Sunt doctor în asta! Nu știu dacă sunt mulți în țară să știe cât mine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2021, 9:14

Dumitru Dragomir a dezvăluit marele secret din viaţa sa! Ce se meserie are, de fapt: „Sunt doctor în asta! Nu știu dacă sunt mulți în țară să știe cât mine

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / MMA / Niros Foto via Hepta

Dragomir era şi fotbalist în paralel, însă a trebuit să pună şi mâna pe carte. Aşa şi-a cucerit şi soţia. Dragomir e mândru de studiile pe care le-a făcut şi spune că acestea l-au ajutat enorm în viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a dezvăluit ce meserie are

Mă însor, acum am 52 de ani de căsătorie, ea terminase Institutul Pedagogic, eu un golănaș, un fotbalist de mâna a doua, ce să mai…Dau la facultate, la Drept, și nu reușesc. Vin rușinat acasă și mi se spune: Trebuie să te duci la școală, să faci ceva.

Ce să fac? În Craiova era o școală tehnică de construcții hidrotehnice…îmi zic cei de acasă: Te duci aici, înveți și după dai la facultate. Pun mâna pe carte și dau examen la construcții hidrotehnice, intru și termin școala postliceală, una care mi-a adus mari avantaje. M-a ajutat și ca fotbalist…când am plecat la Craiova de la Vâlcea, având ceva școală, m-au pus șef de lot la epurare chimică, la Vâlcea, atunci se construia. Eu am făcut-o, eu cu echipa mea. Mă duceam ca fotbalist și munceam zilnic pentru că în construcții se câștigă bani mulți. 

Am învățat meserie atunci. Sunt doctor în construcții, nu știu dacă sunt mulți în țară să știe cât mine. În plus, am șarm la negocieri, legat de prețuri…să cumperi fier, cărămidă…și la o sută de grame de cuie discut…Am o minte verde. Nu s-a pomenit”, a spus Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Citește și:

„Aveam 75 de bani în buzunar, știu ce înseamnă sărăcia”. Dumitru Dragomir, mărturii emoționante

Dumitru Dragomir are 75 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a ajuns sa câștige sume uriașe din imobiliare. Firma lui a construit blocuri și a vândut apartamente, în pandemie, chiar și cu 500.000 de euro.

Reclamă

„Mitică” se bucură și de o pensie uriașă. Chiar el a recunoscut că încasează, lunar, 12.000 de lei. Mai avea o și o pensie specială, de 7.200 de lei, dar pe aceasta nu o mai primește de jumătate de an. Fostul conducător al fotbalului românesc anunță că, în adolescență, nu avea nici măcar bani de mâncare.

Am fost sărac, 75 de bani aveam în buzunar. Eu știu și ce înseamnă sărăcia. La 20 de ani mă dădeam fotbalist, dar eram sărac. După aia am avut indemnizație și primă de joc, aveam 3000 de lei, îți dădeau casă, de toate. Comuniștii îți dădeau de toate”, a declarat Dumitru Dragomir.

Fostul șef de la LPF se îmbogățește în afaceri. A construit un ansamblu cu 72 de apartamente în zona Herăstrău și a investit nu mai puțin de 14 milioane de euro. Profitul a fost pe măsură. Recunoaște totuși că are mult de muncă!

Reclamă 4 / 0/3

Petrec ore bune pe șantier. De la 07:00 dimineața stau afară, în frig. Eu am trăit bine și în regimul comunist, dar și după aceea pentru că mereu am știut să-mi fac treaba cât mai bine și am fost apreciat. Dar, să știți că nu mă consider un om bogat, ci un pensionar bogat„, a mai spus Dragomir pentru sursa citată anterior.

Recomandări

Dumitru Dragomir a dezvăluit care este marele său secret

Ce meserie are, de fapt, fostul şef al LPF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai Vezi toate știrile
Citește și