Închide meniul

Dumitru Dragomir a vorbit despre decesul lui Rudel Obreja: „Pușcăria l-a distrus!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 martie 2023, 18:55

Dumitru Dragomir a vorbit despre decesul lui Rudel Obreja: Pușcăria l-a distrus!”

Dumitru Dragomir a vorbit despre decesul lui Rudel Obreja

Rudel Obreja, înainte de un eveniment / Hepta

Dumitru Dragomir a vorbit despre decesul lui Rudel Obreja! Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a făcut dezvăluiri despre problemele care l-au măcinat pe Rudel Obreja, fostul mare campion și președinte al Federației Române de Box

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rudel Obreja a decedat, la vârsta de 57 de ani, din cauza cancerului.

Dumitru Dragomir a vorbit despre decesul lui Rudel Obreja

Dumitru Dragomir, cel care i-a fost prieten lui Rudel Obreja, a avut un discurs sfâșietor despre decesul fostului mare sportiv.

„A murit cu zile, săracul. L-a afectat că a fost nevinovat. A făcut pentru colegul lui, care era mare de tot, Bute, o gală. Mă și dacă ar fi furat, numai pentru faptul că a făcut gala aici… Voi vă dați seama ce a fost pentru România? A aflat toată România de noi și i-au băgat la pușcărie.

Bine, dacă nu era doamna Udrea, nu îl băgau. Doamna Koveși voia neapărat să o bage pe Udrea la Pușcărie. Sunt și victime colaterale. Dar Dumnezeu să îl odihnească. A murit cu zile.

Reclamă

Sistemul nu l-a iertat pe Băsescu. Nu vedeți cum îl hăituiesc și pe el și pe neamurile lui? Cu sistemul trebuie să mergi pe blat. Mersul pe blat e cel mai sănătos, vorba lui Lucian Gansievici, săracul. Nu te mai da mare, mă! Eu eram vicepreședintele comisiei de Industrie în Camera Deputaților, făceam valuri. Stai dracu′ în banca ta”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Dumitru Dragomir: „Pușcăria l-a distrus!”

„Convingerea mea e că Rudel Obreja a avut un caracter ales. L-am cunoscut și mi-a fost prieten, dar nici nu a avut ce spune despre Elena Udrea. Am stat de vorbă cu el. Și cum Elena Udrea s-a dus la Băsescu să mă dea afară pe mine, ea cu Gino și cu Ștefan. Elena Udrea s-a dus de ziua lui Băsescu cu Gino, cu Ștefan. S-au dus cu un cadou la Băsescu, de ziua lui Băsescu. Mi-a zis-o Ștefan cu nouă inși la masă.

Și Elena Udrea i-a zis «domn președinte, noi am venit cu o delegație să-l schimbăm. A stat destul 20 de ani nea Mitică Dragomir». Eu eram băsist. Am concurat cu el la Primăria Capitalei și pot să spun că 50% datorită mie a devenit primar. «Păi ce a făcut nea Mitică?». «N-a greșit cu nimic, dar a stat destul, să mai stea și Gino, că are și el necazuri». «Bine, bă, spuneți-i lui nea Mitică să iasă la pensie».

Reclamă 4 / 0/3

Eu ar trebui să vorbesc urât de Udrea, dar nu vorbesc urât pentru că mie Obreja mi-a zis, el era nașul lui Iulian Mavlea, era ca un frate mai mic al meu și eram cu el la masă și mi-a jurat, nu am ce să zic nimic de asta. Nu am ce să torn. Mă gândesc că mă blesteamă Dumnezeu, dacă inventez ceva. Mie mi-a zis asta la masă. Că aș spune. Nu, dar avea o demnitate și era un român adevărat.

Am vorbit cu el (n.r. Obreja) înainte de a pleca în Turcia. Eram la un restaurant cu Mavlea și l-a chemat și pe el acolo. Nu a gustat nimic, a băut jumătate de pahar cu apă. Nu arăta rău. Când a ieșit din pușcărie era slab, dar acum 2-3 săptămâni arăta rău de tot. Era bolnav. A venit Mavlea de curând și mi-a zis cred că în 4-5 zile moare și așa a fost. I-au spus doctorii.

L-a distrus, pușcăria l-a distrus. Șocul l-a distrus. Din ce era el, să te bage la pușcărie? Avea o demnitate. Era un gentleman, chiar dacă plecase pe bulevard”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și