Închide meniul

Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre ce sume cheltuiau Gigi Becali și Giovanni Becali în cazinouri: ”Să fiu al naibii dacă am văzut aşa ceva”

Dan Roșu Publicat: 12 februarie 2023, 10:44

Reclamă

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri despre sumele pe care Gigi Becali și Giovanni Becali le cheltuiau, în trecut, în cazinouri. Fostul șef de la Ligă susține că verii Becali pierdeau și sute de mii de euro într-o singură noapte, dar și că atunci când câștigau, sumele erau și mai mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Au pricopsit cazinourile. Cunosc un caz, dar nu vreau să dau nume. Eu l-am văzut şi avea o funcţie la Camera de Comerţ, era cel mai tare. Şi băiat deştept, super deştept. L-am văzut pierzând sute de mii de dolari.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre ce sume cheltuiau Gigi Becali și Giovanni Becali în cazinouri

Una este să mergi să pierzi 1000, una e este să pierzi sute de mii. La cazinou nu ai nicio şansă. Nicio şansă posibilă. Câştigi azi, câştigi mâine şi poimâine îi dai tot şi îi dai şi casa. Gigi şi Giovanni s-au liniştit de mult.

Ei de-ai naibii făceau prostii, ca să îi înterzică cei de la cazinou. Eu nu prea jucam ruletă. La blackjack mai jucam, ţineam minte cărţile. Gigi Becali la tabinet este cel mai tare din ţară. La blackjack vin patru perechi de cărţi şi nu ai cum să mai ţii minte.

Este greu. Când te baţi şi eşti ultimul cu şase la masă, ai o şansă. Dar e o vrăjeală, tot cazinoul câştigă. Giovanni şi Gigi erau numărul 1, amândoi. Puneau sume imense. Am fost o dată în Turcia cu Giovanni, să fiu al naibii dacă am văzut aşa ceva.

Reclamă

Au mizat sume mari şi au câştigat. Dar şi pe Gigi l-am văzut revenindu-şi. Pierdea, pierdea şi a luat împrumut de la Viorel, de la mine. Pierdea sute de mii şi apoi de cinci ori şi-a scos banii şi a plecat cu câştig. Cazinourile nu sunt bune, fugiţi ca dracu’ de tămâie de cazinouri”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Gigi Becali, „spaima cazinourilor”. Dezvăluiri uluitoare despre patronul FCSB

Nu este prima oară când Dragomir vorbește despre latura legată de jocuri de noroc a lui Gigi Becali.

„Jucam poker mult, jucam pe sume mari. Rummy nu jucam. Mai jucam table. La poker, Gheorghe Ștefan, care era la Ceahlăul, e cel mai tare din Europa! La poker nu trișa nimeni, să fim serioși! Te făceai de râs dacă trișai. La table, Nețoiu era cel mai bun!

Reclamă 4 / 0/3

Și Gigi Becali era foarte bun. Nu a pierdut de două ori în viața lui. E unul dintre cei mai buni pe care i-am văzut. Este de-o inteligență rară. Gigi Becali, la 21, dacă știți jocul (n.r blackjack) era cel mai bun.

Știa toată cărțile pe care le avea toată lumea. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Este de-o inteligență cum nu prea am întâlnit. Dacă era cultivat, ajungea mare de tot.

Era balamuc mare la Ligă. Aţi uitat ce patroni am avut eu? Ăştia sunt «hamsii» acum, eu aveam numai «rechini». Erau Badea, Copos, Paszkany, Sechelariu, Jean Pădureanu, Niculae de la Astra, Niculae de la Braşov, Porumboiu. Erau titani ăştia. Te mâncau”, a declarat Dumitru Dragomir, citat de gsp.ro, în octombrie 2022.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și