Închide meniul
Foto

După ce l-a acuzat de violenţă domestică pe fostul jucător al generaţiei de aur, fosta soţie l-a dat acum din nou în judecată!

Publicat: 23 iulie 2023, 9:32

Reclamă
După ce l-a acuzat de violenţă domestică pe fostul jucător al generaţiei de aur, fosta soţie l-a dat acum din nou în judecată!

Dana Iaru şi Ionel Ganea

Dana Iaru şi Ionel Ganea / Facebook

Dana Iaru a divorţat de Ionel Ganea în anul 2020. Femeia, care are doi copii cu „Ganezul”, Ioana şi fotbalistul George Ganea, a deschis acum un proces pentru partajarea bunurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dana Iaru solicită în instanţă împărţirea averii pe care Ionel Ganea a acumulat-o în timpul mariajului cu ea. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 24 de ani.

Dana Iaru i-a deschis proces de partaj lui Ionel Ganea

Am deschis un nou proces cu domnul Ganea. Este vorba de pretenții. Vreau să-mi dea o cheie de la o casă. Noi suntem pe drumuri, cu trei case. Că așa vrea el. E împăcat că și-a lăsat familia pe drumuri, că nu avem o locuință a noastră unde să ne putem întâlni cu toții. Ne întâlnim pe ascuns, unde putem. Lumea e curioasă de ce nu îl las în pace și vin acum cu declarații. Păi eu vreau o casă unde să stau cu copiii și nepotul, nu vreau altceva. După 24 de ani cred că merităm și noi asta. Nu avem acces la nicio casă, el le folosește pe toate trei. Una este la Gura Văii și două în Pipera”, a declarat Dana Iaru pentru cancan.ro.

Dana Iaru a înregistrat zilele trecute, la Judecătoria Buftea, un proces care are ca obiect “partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial D.E”, notează sursa citată.

Dana Iaru şi Ionel Ganea au avut un mariaj zbuciumat. Femeia nu s-a ferit să spună public că a fost lovită de către Ionel Ganea.

Reclamă

„Golanii care lovesc femei merită să intre la pușcărie”

Dana Iaru l-a acuzat public pe Ionel Ganea de violenţă domestică. Ionel Ganea admitea că au existat momente tensionate între ei în timpul căsătoriei.

Golanii care lovesc femei merită să intre la pușcărie. Sunt în continuare agresată verbal, dar acesta este stilul lui și doar așa știe să se exprime. Pot spune că îmi este rușine că este tatăl copiilor mei. Se poate vedea clar ce respect a avut față de familia lui. Dar, una peste alta, sunt mândră, bucuroasă și fericită că am avut curajul să merg până la capăt”, declara femeia.

Nu mă afectează cu nimic ce spune fosta soție. Îmi face reclamă gratis. De ce vorbește acum, când suntem în scandal și nu a ieșit atunci să spună? Ea a avut libertate tot timpul. Nu i-am interzis absolut nimic”, spunea, în replică, Ionel Ganea la emisiunea GSP Live.

Reclamă 4 / 0/3

Ionel Ganea s-a căsătorit la scurt timp după ce divorţul de Dana Iaru a fost pronunţat, în 2020.

Ionel Ganea a reacționat, după ce fiul său și-a reziliat contractul cu FC U Craiova 1948: „Nu știu dacă se vrea performanță”

Ionel Ganea a reacționat, după ce fiul său și-a reziliat contractul cu FC U Craiova 1948. Fostul internațional l-a criticat pe Adrian Mititelu, patronul formației din Bănie.

George Ganea nu mai este jucătorul lui FC U Craiova 1948. Atacantul de 24 de ani a devenit fotbalist liber de contract și își va căuta o altă echipă, în perioada care urmează. Jucătorul a fost legitimat la echipa din Oltenia din vara anului trecut, atunci când a venit la echipa lui Adrian Mititelu de la Farul Constanța.

Nu știu dacă se vrea performanță acolo. Atâta timp cât patronul de acolo nu-și schimbă mentalitatea, e greu să faci performanță. Eu am crezut că Mititelu… s-a mai cizelat și el.

M-a surprins așa neplăcut cu deciziile astea ale lui și cu insistențele lui cu un preparator fizic care a venit de la Liga a 4-a. Între Gigi Becali și Mititelu e diferență ca de la cer la pământ”, a spus Ionel Ganea, pentru sport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și