Închide meniul

Ionel Ganea a reacționat, după ce fiul său și-a reziliat contractul cu FC U Craiova 1948: „Nu știu dacă se vrea performanță”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2023, 8:27

Ionel Ganea a reacționat, după ce fiul său și-a reziliat contractul cu FC U Craiova 1948: Nu știu dacă se vrea performanță”

"Măi omule, taci din gură!". Ionel Ganea l-a pus la punct pe Florin Talpan

Ionel Ganea în timpul unui interviu / Hepta

Ionel Ganea a reacționat, după ce fiul său și-a reziliat contractul cu FC U Craiova 1948. Fostul internațional l-a criticat pe Adrian Mititelu, patronul formației din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Ganea nu mai este jucătorul lui FC U Craiova 1948. Atacantul de 24 de ani a devenit fotbalist liber de contract și își va căuta o altă echipă, în perioada care urmează. Jucătorul a fost legitimat la echipa din Oltenia din vara anului trecut, atunci când a venit la echipa lui Adrian Mititelu de la Farul Constanța.

Ionel Ganea a reacționat, după ce fiul său și-a reziliat contractul cu FC U Craiova 1948. Fostul fotbalist este nemulțumit de situația din Bănie

Fostul fotbalist l-a atacat pe Adrian Mititelu, după ce fiul său și-a rupt înțelegerea cu echipa acestuia. Ionel Ganea este de părere că la FC U Craiova 1948 nu se vrea performanță. Acesta s-a arătat nemulțumit de politica patronului, de a impune oameni în stafful antrenorilor care vin la echipă.

„Nu știu dacă se vrea performanță acolo. Atâta timp cât patronul de acolo nu-și schimbă mentalitatea, e greu să faci performanță. Eu am crezut că Mititelu… s-a mai cizelat și el.

M-a surprins așa neplăcut cu deciziile astea ale lui și cu insistențele lui cu un preparator fizic care a venit de la Liga a 4-a. Între Gigi Becali și Mititelu e diferență ca de la cer la pământ”, a spus Ganea, pentru sport.ro.

Reclamă

FC U Craiova 1948 şi-ar putea schimba sigla

Adrian Mititelu s-a declarat revoltat de faptul că palmaresul a fost câştigat de rivalii de la Universitatea Craiova, mărturisind că de fapt echipa sa este continuatoarea formaţiei care a câştigat ultimul titlu în 1991.

Mihai Rotaru l-a învins în instanţă pe Adrian Mititelu şi a câştigat palmaresul sportiv al Universităţii Craiova. Patronul celor de la FC U Craiova 1948 e pregătit să meargă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a-şi căuta dreptatea.

De asemenea, patronul celor de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit că echipa sa ar urma să nu mai primească dreptul de a folosi pe emblemă leul, şi astfel ia în calcul o rebranduire totală.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu m-a surprins. Având în vedere cu cine m-am luptat și la modul în care s-a pus problema. Rotaru nu are nicio treabă în povestea asta. El nu are niciun drept, el doar folosește o marcă ce a fost închiriată de către clubul sportiv. Are în proprietatea acestui club palmaresul echipei obținut până la 1 februarie 1991.

Noi suntem succesorii acestui club, din 1991. Noi suntem urmașii lui, de drept și de fapt. Ei au palmaresul în custodia lor. E o chestie ca la CSA și FCSB, numai că aici privatizarea a avut loc mai devreme. O să comentez mai multe când o să vină motivarea. Asta, în niciun caz, nu acoperă adevărul.

Sunt șanse foarte mari să pierdem și procesul cu marca, dar până nu se judecă în apel… rămâne așa cum sunt. Deja am în lucru o rebrenduire totală. Nu ascund că aștept procesul cu marca, apoi vom schimba tot.

Nu se oprește fotbalul aici. Și Juventus și alte cluburi și-au schimbat siglele și asta nu va sta în dorința mea de a face un club puternic”, a declarat Adrian Mititelu, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi Vezi toate știrile
Citește și