Închide meniul

„Durerea e fără margini!” Decizia luată de CSA Steaua, după ce Luca Ene a murit în incendiul de la Ferma Dacilor

Publicat: 29 decembrie 2023, 13:39

„Durerea e fără margini! Decizia luată de CSA Steaua, după ce Luca Ene a murit în incendiul de la Ferma Dacilor

Cuvinte înecate în lacrimi după ce Dumnezeu i-a luat în Împărăţia LUI pe Luca şi Petru, în incendiul de la Ferma Dacilor

Colaj Observator

Decizia luată de CSA Steaua, după ce juniorul Luca Ene, în vârstă de 16 ani, a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Clubul armatei a anunţat că Luca va fi înmormântat cu o minge de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Ene a murit în incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Luca era junior la CSA Steazua, la echipa U17 a clubului armatei. Cei de la CSA Steaua au făcut un anunţ emoţionant pe reţelele de socializare.

Decizia luată de CSA Steaua, după ce Luca Ene a murit în incendiul de la Ferma Dacilor

”Durerea e fără margini, cuvintele sunt de prisos în asemenea momente. Luca Ene a plecat prea devreme din această lume. Juniorul Stelei va fi înmormântat cu mingea de fotbal, sportul pe care l-a iubit atât de mult!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul pe care CSA Steaua l-a postat pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Steaua București (@csa.steaua.bucuresti)

Matei Ene a transmis un mesaj sfâşietor, după ce şi-a pierdut tatăl şi fraţii în incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Tragedia din a doua zi de Crăciun i-a răpit puştiului de doar 16 ani trei membrii ai familiei.

Luca şi Petru Ene, în vârstă de în vârstă de 16, respectiv 12 ani, au murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Tatăl lor, Lucian Ene, a intrat în flăcări pentru a-i salva, dar nu a reuşit să facă acest lucru şi a decedat şi el. Luca era junior la CSA Steaua, în timp ce Petru era junior la New Stars.

Matei Ene şi-a strigat durerea pe reţelele de socializare şi a transmis un mesaj de-a dreptul tulburător. Acesta i-a numit „îngeri” pe fraţii şi tatăl lui, cei care au pierit la pensiunea de la Tohani.

Puştiul de doar 16 ani le-a promis acestora că va avea grijă de mama lor, femeia fiind scoasă din flăcări de către soţul ei, care a murit atunci când a încercat să-şi salveze copiii.

„Tata, ai fost eroul meu, eşti exemplul meu în viaţă, nu îmi vine să cred că ai plecat aşa repede din viaţa mea, nu îmi văd viaţa fără tine. Petru, te iubesc nespus de mult, eşti frăţiorul meu şi mereu vei fi, eşti puterea mea şi sufletul meu. Luca, eşti geamănul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odată cu tine, ţi-am zis să vii după mine, nu înţeleg de ce te-ai oprit… M-aţi lăsat singur cu mama, o să am grijă de ea, vă promit. Sunteţi familia mea şi vă iubesc infinit, mi-aș fi dat viaţa pentru voi. Drum lin către ceruri îngerii mei!”, a transmis Matei Ene, pe Facebook, citat de cancan.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
Vezi toate știrile
Citește și