Închide meniul

„E incredibil să nu pleci când îţi bate bomba la uşă!” Flavius Stoican, impresionat de devotamentul lui Volodimir Zelenski. Dinamo, gata să primească refugiaţi la baza de la Săftica

Reclamă

Publicat: 1 martie 2022, 8:35

„E incredibil să nu pleci când îţi bate bomba la uşă! Flavius Stoican, impresionat de devotamentul lui Volodimir Zelenski. Dinamo, gata să primească refugiaţi la baza de la Săftica

Volodimir Zelenski a impresionat pe toată lumea

Profimedia

Flavius Stoican a rămas impresionat şi de devotamentul de care a dat dovadă preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelensky. Preşedintele Ucrainei a refuzat să plece din Ucraina şi luptă pentru a respinge invazia armetei Rusiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Flavius Stoican, impresionat de Volodimir Zelenski

„Avem loc la Săftica, dacă este nevoie, dormim… vedem cum… punem saltele, găsim soluţii dacă sunt mulţi. Cu siguranţă deschidem uşa pentru fiecare dintre oamenii care au probleme şi mă refer la oamenii din Ucraina. Pentru că sunt oameni cu mult suflet.

Am stat patru ani acolo şi ştiu ce fel de popor este, ştiu ce oameni primitori sunt ca naţie. Ceea ce este de apreciat este acest preşedinte al Ucrainei. Este incredibil să nu pleci când îţi bate bomba la uşă şi tu să rămâi lângă poporul tău. Este ceva de apreciat”, a afirmat Flavius Stoican conform digisport.ro.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Volodimir Zelenski a anunaţat câți bani va primi fiecare om care ia arma în mână și va apăra Ucraina

Ucraina a fost invadată de Rusia și se dau lupte crunte în apropierea capitalei Kiev, dar și în Harkov. În ultimele ore, tot mai mulți civili au luat arma în mână și încearcă să apere cele mai mari orașe de trupele trimise de Vladimir Putin. Printre ei și mulți sportivi.

Nici fostul mare boxer Vasily Lomachenko nu a putut sta departe și s-a înrolat în orașul său natal, Belgorod-Dnestrovsky, de lângă Odessa. Fostul campion mondial la categoria ușoară s-a alăturat unui batalion defensiv, anunță sport.ua.

Reclamă

Bineînțeles, militarii noștri nu se luptă pentru bani, dar asta azi, mâine. Trebuie să înțelegem că, în acest moment, este cea mai importantă meserie – să fii militar și să îți aperi țara. Trebuie să specific că statul le va plăti, adecvat, munca pe care o depun. Îi vom plăti pe toți cei care țin armele în mâna lor cu 100.000 UAH (n.r. 3.000 de euro) pe lună.

Nu trebuie să ne mulțumească nimeni, dar trebuie să știe că această țară le este, cu siguranță, recunoscătoare. Vom continua așa până când războiul se va încheia„, a spus Zelenski într-o conferință de presă, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și