Închide meniul
Foto

„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!

Publicat: 16 iunie 2024, 9:49

Reclamă
„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!

Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!

Ilie Năstase şi Ion Ţiriac / Profimedia Images

Ilie Năstase a făcut show la meciul demonstrativ dintre Steffi Graf / Andre Agassi şi Simona Halep / Andrei Pavel. Fostul mare tenismen român a fost aplaudat la scenă deschisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase a stat în lojă, lângă Ion Ţiriac, şi a vorbit în timpul evenimentului de la Cluj despre filmul său, „Nasty”. Pelicula a fost prezentată la Cannes.

„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!

Filmul cu mine nu se mai poate întâmpla azi, tot ce făceam eu pe teren e imposibil azi… din cauza regulamentelor care s-au făcut pentru mine, dar eu nu mai jucam. Bine că nu mai jucam. 

Sigur că în filmul ăla, domnul Țiriac când a venit la sală… mi-a zis: «Năstase, ce se întâmplă aici, e un parastas al tău?». «Nu!», i-am zis. «E un parastas al tău!».

E un film pe care îl am la inimă și îl voi transmite celor tineri să vadă cum se juca tenis”, a spus Ilie Năstase, potrivit sport.ro, în cadrul evenimentului Sports Festival de la Cluj.

Reclamă
Reclamă 4

Steffi Graf şi Andre Agassi au venit prima oară în România, pentru meciul demonstrativ pe care l-au jucat cu Simona Halep şi Andrei Pavel. Steffi Graf a cucerit 22 de titluri de Grand Slam în carieră. Soţul ei, Andre Agassi, a cucerit 8 titluri de Grand Slam. Steffi Graf şi Andre Agassi au împreună doi copii.

Agassi deţine o şcoală privată. Averea lui Steffi Graf este estimată la 145 de milioane de dolari, în timp ce averea lui Andre Agassi este estimată la 175 de milioane de dolari.

Ion Ţiriac a redevenit, recent, cel mai bogat român. Fostul tenismen are o avere de 2.1 miliarde de dolari. Ţiriac l-a depăşit pe cel care ocupa anterior prima poziţie în topul miliardarilor români. Daniel Dineş a scăzut de la o avere de 2.7 miliarde de dolari la o avere de 1.4 miliarde de dolari.

Reclamă

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graf: „O să fac tot ce pot să ne bucurăm din nou de victorii”

Simona Halep a avut un discurs uriaş, la meciul demonstrativ care i-a adus în România pe Steffi Graf şi Andre Agassi. Românca a transmis că nu se gândeşte la retragere şi se pregăteşte să revină la un nivel ridicat, pe terenul de tenis.

Simona Halep, Andrei Pavel şi Horia Tecău au fost românii prezenţi la evenimentul de la Cluj. Aceştia au disputat un meci demonstrativ în faţa lui Andre Agassi, Steffi Graf şi Justin Gimelstob. Dueul demonstrativ a fost câştigat de echipa din România, cu scorul de 8-4.

Înainte de startul meciului demonstrativ, Simona Halep a ţinut un discurs emoţionant. Aceasta a transmis că va face tot posibilul pentru a-i bucura pe români cu noi victorii, dând asigurări că nu se pune problema să se retragă, deşi a fost măcinată de probleme medicale, după revenirea din suspendare.

Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere, nu vreau să sune a speech de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel.

O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei”, a declarat Simona Halep, potrivit sursei citate.

 

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:51

Croaţia – Italia şi Albania – Spania LIVE TEXT (22:00). Luptă în 3 pentru calificarea în optimi

14:48

FotoEa e bomba sexy din vestiarul Slovaciei. Soţia starului slovacilor arată răvăşitor şi poate primi titlul de Miss EURO 2024

14:06

Ucrainenii s-au uitat la Belgia – România 2-0 şi n-au fost surprinşi: „Toată lumea se gândea la acest rezultat”

13:40

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria: „Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc”

12:46

Performanţă spectaculoasă a lui David Popovici, la Campionatele Europene! A spulberat recordul din 2024, la 200 de metri liber

12:06

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia”

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și