Închide meniul
Foto

Ea e bomba sexy de 32 de ani care a apărut alături de Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2024, 11:54

Reclamă
Ea e bomba sexy de 32 de ani care a apărut alături de Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep

Ea e bomba sexy de 32 de ani care a apărut alături de Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep

Colaj Profimedia - Instagram

Ea e bomba sexy care a apărut alături de Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep. Este vorba de Rachel Stuhlmann, un cunoscut influencer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rachel Stuhlmann a jucat tenis până la vârsta de 22 ani, moment în care a decis să devină influencer şi model. Rachel este unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri din tenis, iar la fiecare apariţie întoarce toate privirile. Aceasta nu ezită să pozeze provocator pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO CU RACHEL STUHLMANN)

Ea e bomba sexy de 32 de ani care a apărut alături de Patrick Mouratoglou

Rachel Stuhlmann (32 de ani) nu poate turneul de la Miami. Superbul model a profitat de ocazie şi a participat la o şedinţă de pregătire cu Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep.  „Energia de aici este imposibil de egalat!”, a scris Stuhlmann pe Instagram.

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea despre suferinţa Simonei Halep

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea despre suferinţa Simonei Halep din cazul de dopaj. Fostul antrenor al româncei a vorbit în premieră despre ceea ce s-a întâmplat după ce „Simo” a fost testată pozitiv cu Roxadustat.

Reclamă

Fostul antrenor al Smonei Halep, Patrick Mouratoglou, a vorbit la Tennis Channel despre situaţia în care s-a aflat românca, el precizând că este foarte uşurat acum, când “adevărul a prevalat”.

A fost oribil, a fost înfricoşător„, a declarat Mouratoglou despre zilele de după ce s-a anunţat suspendarea lui Halep. „Ea nu ştia dacă va putea juca din nou cândva. A trecut prin iad cu ceea ce s-a întâmplat cu povestea cu dopajul„, a explicat Mouratoglou, potrivit news.ro.

Francezul a povestit cum a fost atunci când a venit iniţial rezultatul pozitiv al testului, spre surprinderea lor. „Este înfricoşător pentru că nu ştii dacă vei putea stabili ce s-a întâmplat cu adevărat„, a spus el.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a fost suspendată patru ani, în septembrie 2023, pentru încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Tribunalul de Arbitraj Sportiv a redus suspendarea lui Halep la nouă luni. Fostul lider WTA a revenit în competiţii la Miami Open, turneu pentru care a primit wild card. Halep a pierdut în primul tur în faţa Paulei Badosa.

Cu cine s-a antrenat Simona Halep la Miami

S-a aflat cu cine s-a antrenat Simona Halep, înainte să ia startul în turneul de la Miami. Românca s-a fotografiat alături de Ana Bogdan, cât şi alături de Horia Tecău, căpitan – nejucător al echipei de Billie Jean King Cup a României.

Simona Halep va bifa primul turneu, după o pauză de un an şi jumătate. Românca a primit un wild card din partea organizatorilor turneului de 1000 de puncte WTA de la Miami, care începe săptămâna viitoare.

Ana Bogdan a postat o fotografie alături de Simona Halep, cât şi alături de Horia Tecău, pe contul ei de Instagram. Fostul tenismen face parte din echipa Anei Bogdan, încă de luna trecută.

De asemenea, în fotografie mai apar şi Vasile Antonescu, fizioterapeutul Anei Bogdan, cât şi Mihai Pal.

La fotografia cu Simona Halep şi Horia Tecău, Ana Bogdan a transmis şi un scurt mesaj: „În Miami! Atât de entuziasmată să fiu aici”, a transmis românca de pe locul de pe locul 65 WTA.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și