Închide meniul

Cu cine s-a antrenat Simona Halep la Miami! „Simo”, gata de primul turneu după un an şi jumătate

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 martie 2024, 21:19

Cu cine s-a antrenat Simona Halep la Miami! „Simo, gata de primul turneu după un an şi jumătate

Cu cine s-a antrenat Simona Halep la Miami

Simona Halep, în timpul unui antrenament la Miami/ Instagram

S-a aflat cu cine s-a antrenat Simona Halep, înainte să ia startul în turneul de la Miami. Românca s-a fotografiat alături de Ana Bogdan, cât şi alături de Horia Tecău, căpitan – nejucător al echipei de Billie Jean King Cup a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va bifa primul turneu, după o pauză de un an şi jumătate. Românca a primit un wild card din partea organizatorilor turneului de 1000 de puncte WTA de la Miami, care începe săptămâna viitoare.

Cu cine s-a antrenat Simona Halep la Miami

Ana Bogdan a postat o fotografie alături de Simona Halep, cât şi alături de Horia Tecău, pe contul ei de Instagram. Fostul tenismen face parte din echipa Anei Bogdan, încă de luna trecută.

De asemenea, în fotografie mai apar şi Vasile Antonescu, fizioterapeutul Anei Bogdan, cât şi Mihai Pal.

La fotografia cu Simona Halep şi Horia Tecău, Ana Bogdan a transmis şi un scurt mesaj: „În Miami! Atât de entuziasmată să fiu aici”, a transmis românca de pe locul de pe locul 65 WTA.

Reclamă
Simona Halep, Ana Bogdan şi Horia Tecău, la Miami
Simona Halep, Ana Bogdan şi Horia Tecău, la Miami/Instagram

Româncele îşi vor afla adversarele de pe tabloul principal de la Miami pe 17 martie, atunci când va avea loc tragerea la sorţi. Meciurile din primul tur se vor desfăşura pe 20 martie.

După turneul de la Miami, Simona Halep va reveni şi în clasamentul WTA. Cu simpla prezenţă pe tabloul principal, românca va cuceri zece puncte WTA, şi se va apropia de Top 1000 WTA.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, anunţ surpriză despre Simona Halep

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a făcut un anunţ surpriză despre Simona Halep. George Cosac nu exclude varianta ca Horia Tecău să o antreneze în viitor pe Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Cosac a precizat că Simona Halep urmează să se consulte cu căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României în privinţa calendarului. George Cosac e de părere că Tecău ar fi cel mai bun antrenor pentru Simona Halep.

„Simona va vorbi cu Horia. Se vor întâlni în America și vor stabili calendarul competițional. El e antrenorul coordonator al lotului olimpic și al echipei naționale de fete. Ei împreună stabilesc ce și cum. Nouă ne revine sarcina să facem demersul pentru derogări.

(n.r.: E Horia Tecău antrenorul potrivit și pentru Simona Halep?) Pentru fete, Horia Tecău e cel mai potrivit. Mai ales că oarecum au fost colegi de generație, a crescut împreună cu Simona la Constanța, e un pic mai mare ca ele, are experiență. Da, cred că e cel mai potrivit pentru toate. Nu-l poate lua nimeni peste picior că a venit el să le dea sfaturi. Pentru că există și tendința asta. Dar cu Horia, nici Simona nu-și permitea ce-și permitea cu ceilalți. Horia impune respect, e și el câștigător de Grand Slam, plus prestanța lui, atitudinea lui, caracterul lui. E și tânăr și frumos. Și chimist…”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, pentru cancan.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și