Închide meniul
Foto

Ea este soţia milionarului care îşi doreşte să devină patron la FCSB. Loredana Apreutese are un succes uriaş în afaceri!

Publicat: 4 mai 2023, 22:26

Reclamă
Ea este soţia milionarului care îşi doreşte să devină patron la FCSB. Loredana Apreutese are un succes uriaş în afaceri!

Loredana Apreutese este soţia milionarului care îşi doreşte să devină patron la FCSB

Loredana Apreutese este căsătorită cu Simion Apreutese / Facebook

Loredana Apreutese este soţia milionarului care îşi doreşte să devină patron la FCSB. Femeia născută în 1986 la Câmpina are un succes uriaş în afaceri şi poate ajunge să deţină o funcţie importantă şi la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Loredana Apreutese este căsătorită cu Simion Apreutese, milionarul român care a purtat deja negocieri cu Gigi Becali pentru a achiziţiona pachetul majoritar de acţiuni de la FCSB. Chiar latifundiarul din Pipera a recunoscut că l-a primit la Palat, negocierile fiind intermediate de Ilie Dumitrescu şi Victor Becali.

Ea este Loredana Apreutese, soţia milionarului care îşi doreşte să devină patron la FCSB

Gigi Becali a cerut întâi 25 de milioane de euro, dar şi-a mărit pretenţiile la 40 de milioane de euro în momentul în care FCSB a reintrat în cursa pentru titlu. Simion Apreutese îşi permite să îi achite întreaga sumă. Compania fondată de el, în urmă cu două decenii, a avut o cifră de afaceri de 257 de milioane de eruo în 2022.

Loredana Apreutese a avut un rol important în ascensiunea afacerilor familiei. Este manager general al companiei de transport de marfă şi a fost inclusă în acest an, de Revista Forbes, în Top 50 al celor mai influente femei din România.

Sunt onorată să fiu din nou inclusă în acest top şi să primesc un Premiu Special la categoria Afaceri. Ca de obicei, mulţumesc celor peste 2400 angajaţi„, reacţionat Loredana pe contul ei de Facebook.

Reclamă

Loredana Apreutese a avut şi un mesaj pentru tinerii care încearcă să îi calce pe urme. „Să nu renunți să crezi în forțele proprii, să nu uiți niciodată cine ești și că educația și respectul față de tine și cei din jur te vor reprezenta oricând și oriunde!„, a spus ea într-un interviu pentru capital.ro.

Soţia lui Simion Apreutese a absolvit Facultatea de Drept şi este considerată a fi una dintre cele mai puternice femei din business-ul românesc. Chiar dacă are numai 37 de ani, are o experienţă de peste 15 ani în managementul privat!

Loredana Apreutese a postat mai multe imagini de la meciurile de fotbal şi este o împătimită a curselor de Formula 1. Firma familiei este unul dintre sponsorii principali ai echipei CSA Steaua, dar îşi va încheia contractul cu „militarii” la finalul acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Cine e omul de afaceri român care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit că Simion Apreutese i-a propus chiar şi să cumpere acţiuni la FCSB, în cazul în care latifundiarul din Pipera nu ar mai vrea să cedeze echipa.

Am avut o negociere, a venit omul, un român, care vrea să dea 25 de milioane pe echipă. I-am zis că alta este situația. Dacă iau campionatul, costă 40, dacă nu-l iau rămâne 25.

Este un om de afaceri român, cică are 3.000 de angajați, firme în Franța, Germania, Spania, Italia. Așa mi-a zis. Tranzacția s-ar face imediat, omul dă banii pe loc, pe toți, și asta e. A zis: «Dacă nu vrei să mai vinzi, îți dau 10 milioane, intru și eu cu 20-25%»„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Milionarul în vârstă de 49 de ani a fost la un pas de a cumpăra şi clubul UTA Arad, dar tranzacţia a picat. Aşa a ajuns să îi facă o ofertă lui Gigi Becali pentru a ajunge patron la FCSB. A negociat şi pentru Palatul din Aleea Alexandru. Sunt şanse tot mai mici să îşi îndeplinească visul.

Simion Apreutese a negociat şi pentru Palatul din Aleea Alexandru

Ilie Dumitrescu l-a însoţit pe Simion Apreutese şi a vorbit despre marea surpriză de care a avut parte. Preţul pentru FCSB s-a mărit imediat de la 25 de milioane de euro la 40 de milioane de euro!

A fost după meciul cu Rapid. Patronul echipei, Gigi Becali, a ieşit pe un fond destul de gânditor pentru el. A avut nişte palpitaţii în seara aia. Asta mi-a spus când m-am întâlnit cu el, pentru prima dată s-a gândit şi la sănătatea lui.

Eu sincer mă gândeam că face declaraţia aşa, pentru că au fost nişte probleme de arbitraj. S-a săturat puţin de tot ceea ce se întâmplă în arbitrajul românesc. M-a sunat prietenul meu, i-am zis că nu cred că poate fi aşa, dar am zis că pot să vorbesc cu Victor Becali.

Reclamă

S-a fixat această întâlnire. În nota lui Gigi, presa la poartă, la Palat la el. A terminat cu presa şi noi am intrat. Noi am plecat spre Palat cu ideea de 25 de milioane. A spus: ‘Nu mai vreau să vând că câştig campionatul şi vreau 40 de milioane’. E foarte greu să renunţe, dincolo de credinţă, merge în fiecare zi la biserică câte 2 ore şi se simte senzaţional. Eu faţă în faţă cu Gigi nu am mai stat de când am fost antrenor la FCSB.

A mai fost şi o discuţie pentru că el fusese cu o săptămână în urmă să cumpere Palatul. A fost pus la vânzare şi s-a discutat şi pe zona asta. Simion Apreutese iubeşte fotbalul, a vrut să investească în oraşul natal, la Arad. Cred că este familie, biserică şi FCSB pentru Gigi. Nu cred că mai există ceva. E foarte greu. Cred că îl ţine în tonus„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și