Închide meniul

Simion Apreutese a încercat să cumpere FCSB, dar şi Palatul lui Gigi Becali. Ilie Dumitrescu, dezvăluiri de la negocieri: „Simion iubeşte fotbalul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2023, 20:10

Reclamă
Simion Apreutese a încercat să cumpere FCSB, dar şi Palatul lui Gigi Becali. Ilie Dumitrescu, dezvăluiri de la negocieri: „Simion iubeşte fotbalul!

Reacţia FRF, după "revoluţia" anunţată de Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimediaimages

Simion Apreutese este omul de afaceri care a încercat să cumpere atât pachetul majoritar de acţiuni de la FCSB, cât şi Palatul lui Gigi Becali. Ilie Dumitrescu a făcut dezvăluiri despre negocierile pe care le-a purtat prietenul său cu latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul în vârstă de 49 de ani a fost la un pas de a cumpăra şi clubul UTA Arad, dar tranzacţia a picat. Aşa a ajuns să îi facă o ofertă lui Gigi Becali pentru a ajunge patron la FCSB. Sunt şanse tot mai mici să îşi îndeplinească visul.

Simion Apreutese a încercat să cumpere FCSB, dar şi Palatul lui Gigi Becali

Ilie Dumitrescu l-a însoţit pe Simion Apreutese la Palat şi a vorbit despre marea surpriză de care a avut parte. Preţul pentru FCSB s-a mărit imediat de la 25 de milioane de euro la 40 de milioane de euro!

A fost după meciul cu Rapid. Patronul echipei, Gigi Becali, a ieşit pe un fond destul de gânditor pentru el. A avut nişte palpitaţii în seara aia. Asta mi-a spus când m-am întâlnit cu el, pentru prima dată s-a gândit şi la sănătatea lui.

Eu sincer mă gândeam că face declaraţia aşa, pentru că au fost nişte probleme de arbitraj. S-a săturat puţin de tot ceea ce se întâmplă în arbitrajul românesc. M-a sunat prietenul meu, i-am zis că nu cred că poate fi aşa, dar am zis că pot să vorbesc cu Victor Becali.

Reclamă

S-a fixat această întâlnire. În nota lui Gigi, presa la poartă, la Palat la el. A terminat cu presa şi noi am intrat. Noi am plecat spre Palat cu ideea de 25 de milioane. A spus: ‘Nu mai vreau să vând că câştig campionatul şi vreau 40 de milioane’. E foarte greu să renunţe, dincolo de credinţă, merge în fiecare zi la biserică câte 2 ore şi se simte senzaţional. Eu faţă în faţă cu Gigi nu am mai stat de când am fost antrenor la FCSB.

A mai fost şi o discuţie pentru că el fusese cu o săptămână în urmă să cumpere Palatul. A fost pus la vânzare şi s-a discutat şi pe zona asta. Simion Apreutese iubeşte fotbalul, a vrut să investească în oraşul natal, la Arad. Cred că este familie, biserică şi FCSB pentru Gigi. Nu cred că mai există ceva. E foarte greu. Cred că îl ţine în tonus„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Gigi Becali a primit mai multe oferte pentru a-şi vinde Palatul din Aleea Alexandru. „Mitică” Dragomir a dezvăluit că, în momentul de faţă, cea mai mare propunere a venit de la doi oameni de afaceri. Aceştia sunt dispuşi să achite 25 de milioane de euro!

Reclamă 4 / 0/3

Cine e omul de afaceri român care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali

Deşi patronul FCSB s-a ferit să îi dea numele, omul de afaceri care e interesat să cumpere echipa este Simion Apreutese. Acesta a vrut să investească vara trecută la UTA şi figurează şi ca sponsor la Academia CSA Steaua.

Am avut ieri o negociere, a venit omul, un român, care vrea să dea 25 de milioane pe echipă. I-am zis că alta este situația. Dacă iau campionatul, costă 40, dacă nu-l iau rămâne 25.

Este un om de afaceri român, cică are 3.000 de angajați, firme în Franța, Germania, Spania, Italia. Așa mi-a zis. Tranzacția s-ar face imediat, omul dă banii pe loc, pe toți, și asta e. A zis: «Dacă nu vrei să mai vinzi, îți dau 10 milioane, intru și eu cu 20-25%».

Nu sunt frații Dedeman (n.r. – Dragoș și Adrian Pavăl). Știți cine este? Cred că-l știți. Întrebați-l pe Ilie Dumitrescu cine este, că el l-a adus. Este un băiat din Arad”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Simion Apreutese și soția sa, Loredana, sunt fondatorii holdingului International Alexander, transportator de mărfuri din Arad. De asemnenea, aceştia au cumpărat jumătate din cea mai mare agenție de concerte și stand-up comedy din România.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și