Închide meniul

El e românul care are cel mai mare salariu din România. Suma este uriaşă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 mai 2022, 13:12

El e românul care are cel mai mare salariu din România. Suma este uriaşă

Gino Iorgulescu este românul care are cel mai mare salariu din ţară

Shutterstock

  • Gino Iorgulescu are un salariu uriaş
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Gino Iorgulescu este românul cu cel mai mare salariu din România. Conform datelor publicate în Revisal, 14 români au salarii lunare mai mari de 20.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit celor de la observatornews.ro, Gino Iorgulescu este cel mai bine plătit român. Şeful LPF are un salariu de 23 de mii de euro pe lună. Pe de altă parte, doar 14 români au salarii mai mari de 20 de mii de euro pe lună, scrie Ziarul Financiar.

Cei 14 români care încasează salarii de peste 20 de mii de euro muncesc în mediul privat şi au funcţii de conducere: directori sau adjuncţi.

Reclamă

Angajaţii din top managementul companiilor din România sunt plătiţi pe contracte de mandat, un contract civil între directori şi companii care nu este supus normelor dreptului muncii. Motivul pentru care se încheie astfel de contracte, în mod legal, este uşurinţa cu care directorii pot fi daţi afară„, a spus Sorin Roibu, managing partner la compania de consultanţă în resurse umane Arthur Hunt.

Gino Iorgulescu a anunţat că va candida pentru un nou mandat în fruntea LPF

Gino Iorgulescu poate avea parte de acest salariu uriaş. Fostul internaţional român a anunţat că va mai candida pentru un mandat în fruntea LPF.

Reclamă

Iorgulescu a explicat de ce alegerile de la LPF au fost devansate. Astfel, alegerile urmează că aibă loc pe data de 28 mai. „Anunţ că am luat hotărârea ca noi să punem alegerile pe 24 mai şi să se înceapă un nou campionat cu preşedinţi la LPF şi la FRF. Da, candidez din nou. Noi trebuia să facem alegeri în septembrie. Dar acum vor fi într-o lună”, a spus Iorgulescu într-o conferinţă de presă.

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, a oferit detalii despre modul în care se vor desfăşura alegerile.

Statutul a fost comunicat participanţilor din Liga 1, iar condiţiile de candidatură sunt specificate acolo. Studii superioare cu diplomă de licenţă, de a nu avea condamnări şi de a avea o propunere din partea unui club aflat în competiţie. Acestea sunt condiţiile de participare la candidatură”, a spus Justin Ştefan, secretarul general al LPF.

Reclamă 4 / 0/3

Gino Iorgulescu este un fost internaţional român și actualul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România.

După retragerea din fotbal, Gino Iorgulescu a îndeplinit funcțiile de antrenor secund al echipei naționale, ca secund al lui Mircea Rădulescu și Cornel Dinu, precum și de președinte al clubului FC Național.

Pe data de 14 noiembrie 2013, Gino Iorgulescu a fost ales în funcția de președinte LPF, după 17 ani în care Dumitru Dragomir a condus Liga Profesionistă de Fotbal.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: "Nu funcţionează optim"!
Liga 1 • 16 mart., 15:41
Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: „Nu funcţionează optim”! Ce a spus despre varianta Dani Coman preşedintele Ligii!
FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF
Liga 1 • 27 feb., 8:21
„O crasă lipsă de respect!” FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF: „Nu e normal! Am zis NU”
Observatorul Ion Craiu, suspendat de LPF
Liga 1 • 26 feb., 13:39
Observatorul Ion Craiu, suspendat de LPF! E suspect într-un dosar privind eliberarea de fişe medicale auto
Dani Coman vrea să devină preşedintele LPF! Anunţul fostului portar: "Voi candida"
Liga 1 • 15 feb., 23:42
Dani Coman vrea să devină preşedintele LPF! Anunţul fostului portar: „Voi candida”
Programul etapei cu numărul 26 din Liga 1
Liga 1 • 31 ian., 15:17
Programul etapei cu numărul 26 din Liga 1. Când vor juca FCSB, Dinamo și Rapid