Închide meniul
Foto

Elias Charalambous a ajuns ca David Beckham! Apariția prin care antrenorul de la FCSB a impresionat pe toată lumea

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 15:38

Elias Charalambous a ajuns ca David Beckham! Apariția prin care antrenorul de la FCSB a impresionat pe toată lumea

Colaj Elias Charalambous și David Beckham / Instagram - Profimedia

Elias Charalambous a ajuns ca David Beckham! Tehnicianul vicecampioanei a fost la o ședință foto și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cipriotul a fost contactat de o celebră firmă de ceasuri, pentru a fi imaginea acestei companii, din România. Acesta a devenit astfel coleg cu David Beckham, care este și el un ambasador al acestui brand.

Elias Charalambous a ajuns ca David Beckham

Cipriotul a fost chemat de reprezentanții acestei firme la o ședință foto, pentru a promova ceasurile acestora. VEZI IMAGINILE CU ELIAS CHARALAMBOUS ÎN GALERIA FOTO

Elias Charalambous are parte de un sezon de vis alături de FCSB și este foarte aproape de câștigarea titlului de campion.

Acum însă, acesta a dat o lovitură de imagine impresionantă, iar reprezentanții acestui brand au spus că este o adevărată onoare să îl aibă pe Charalambous alături, pentru o asemenea ședință foto.

Reclamă

„A fost o onoare să-l avem pe Elias Charalambous ca invitat la noul nostru magazin!

El este acum mândrul proprietar al unui ceas echipat cu noul cadran capricios în opalină și cu un bezel asortat culorilor echipei de fotbal.

FCSB antrenează cu aceeași atitudine rezumată în semnătura brandului nostru: Born To Dare. Elias Charalambous, bun venit în Familie”, au scris reprezentanții acestui brand, pe rețelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

„De ce l-aţi schimbat pe Radaslavescu?” Cum a reacţionat Elias Charalambous

Întrebat de ce l-a schimbat pe Eduard Radaslavescu, Elias Charalambous a avut o primă reacţie după meciul Farul – FCSB, scor 0-1, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul roş-albaştrilor a vorbit despre modificarea făcută încă din minutul 28.

Jucătorul impus în primul 11 de patron a avut o reacție necontrolată, în debutul partidei. A fost surprins în timp ce înjura un fan din tribună. La jumătatea primei reprize a fost schimbat şi a părăsit terenul cu ochii în lacrimi. Nu l-a mai salutat pe Charalambous şi s-a dus direct la vestiare.

„Când am câştigat la Craiova, un coleg de-al tău m-a întrebat dacă a ieşit din lupta la titlu. Am spus că nu e aşa! Ştim că ne aşteaptă acum un meci greu. De mâine trebuie să ne pregătim pentru meciul cu Universitatea Craiova. Singura promisiune pe care pot să le-o fac fanilor e că vom contina să muncim.

(De ce l-aţi schimbat pe Radaslavescu?) Am decis să schimbăm. OK, a fost o schimbare rapidă, dar a fost parte din joc. Sufeream atunci.

E bine că Vlad Chiricheş a revenit. Nu am primit gol, a fost antrenorul nostru din teren. Capul jos, trebuie să continuăm să muncim”, a spus Elias Charalambous, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și