Închide meniul

„De ce l-aţi schimbat pe Radaslavescu?” Cum a reacţionat Elias Charalambous. Promisiunea făcută fanilor după Farul – FCSB 0-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2024, 23:28

Reclamă
„De ce l-aţi schimbat pe Radaslavescu? Cum a reacţionat Elias Charalambous. Promisiunea făcută fanilor după Farul – FCSB 0-1

"De ce l-aţi schimbat pe Radaslavescu?" Cum a reacţionat Elias Charalambous

Elias Charalambous şi Eduard Radaslavescu / Colaj Profimediaimages/Digi Sport

Întrebat de ce l-a schimbat pe Eduard Radaslavescu, Elias Charalambous a avut o primă reacţie după meciul Farul – FCSB, scor 0-1, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul roş-albaştrilor a vorbit despre modificarea făcută încă din minutul 28.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul impus în primul 11 de patron a avut o reacție necontrolată, în debutul partidei. A fost surprins în timp ce înjura un fan din tribună. La jumătatea primei reprize a fost schimbat şi a părăsit terenul cu ochii în lacrimi. Nu l-a mai salutat pe Charalambous şi s-a dus direct la vestiare.

„De ce l-aţi schimbat pe Radaslavescu?” Cum a reacţionat Elias Charalambous

Antrenorul cipriot a anunţat că a fost o schimbare de ordin tehnic. Le-a cerut jucătorilor săi să nu se bucure exagerat pentru victoria cu Farul.

În primul rând felicitări jucătorilor şi staff-ului. Am suferit, am trecut prin momente dificile şi am arătat caracter. Sunt 3 puncte foarte importante. Trebuie să fim umili, nu am câştigat nimic.

Am vorbit cu jucătorii, am văzut câte goluri se înscriu din faze fixe. Le antrenăm, este bine că am înscris aşa. E bine că l-am avut pe Târnovanu în formă, ne-a salvat. Repet, trebuie să rămânem umili, nu e nimic de spus acum.

Reclamă

Când am câştigat la Craiova, un coleg de-al tău m-a întrebat dacă a ieşit din lupta la titlu. Am spus că nu e aşa! Ştim că ne aşteaptă acum un meci greu. De mâine trebuie să ne pregătim pentru meciul cu Universitatea Craiova. Singura promisiune pe care pot să le-o fac fanilor e că vom contina să muncim.

(De ce l-aţi schimbat pe Radaslavescu?) Am decis să schimbăm. OK, a fost o schimbare rapidă, dar a fost parte din joc. Sufeream atunci.

E bine că Vlad Chiricheş a revenit. Nu am primit gol, a fost antrenorul nostru din teren. Capul jos, trebuie să continuăm să muncim„, a declarat Elias Charalambous la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB are maximum de puncte în play-off şi este în faţa meciului cu Universitatea Craiova.

Clasamentul Ligii 1 după primele 2 etape din play-off:

1. FCSB – 38 de puncte
2. Universitatea Craiova – 31 de puncte
3. CFR Cluj – 28 de puncte
4. Rapid – 28 de puncte
5. Farul – 25 de puncte
6. Sepsi – 23 de puncte

Ilie Dumitrescu a răbufnit după ce Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28

Fostul atacant al echipei naționale este de părere că schimbarea a fost făcută doar pentru a-l pune pe Radaslavescu într-o lumină proasă.

Totodată, Ilie Dumitrescu este de părere că FCSB ar fi trebuit să facă alte 4 schimbări, având în vedere că jucătorii lui Charalambous nu au avut realizări în prima parte.

N-a făcut diferența în 27 de minute, n-a cerut în profunzime..

E o schimbare doar așa, ca să îl pună pe copilul ăsta într-o situație delicată. Nu văd… așa ar fi trebuit să schimbe 3-4 jucători. FCSB n-a avut realizări în prima repriză, Farul a avut o prezență mai bună.

Reclamă

Dacă analizăm doar ce a făcut Radaslavescu, ar fi trebuit schimbați încă 4. Mai lasă-l 15 minute! După ultimul meci, declarase că joacă Radaslavescu. E clar. Dar nu poți să nu îl mai lași, puteai să schimbi la pauză. Radaslavescu n-a fost sub alți jucători”, a spus Ilie Dumitrescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și