Închide meniul

Elina Svitolina, devastată de războiul din Ucraina: „Nu este uşor să-mi văd soţia plângând în fiecare seară”. Dezvăluirea emoționantă a lui Gael Monfils

Cosmin Cioboată Publicat: 15 martie 2022, 18:58

Reclamă
Elina Svitolina, devastată de războiul din Ucraina: „Nu este uşor să-mi văd soţia plângând în fiecare seară. Dezvăluirea emoționantă a lui Gael Monfils

Elina Svitolina, devastată de războiul din Ucraina

Profimedia

Gael Monfils a dezvăluit momentele teribile prin care trece soția sa, ucraineanca Elina Svitolina, afectată de războiul declanșat de Rusia în țara sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elina Svitolina, devastată de războiul din Ucraina: „Nu este uşor să-mi văd soția plângând în fiecare seară!”. Dezvăluirea lui Gael Monfils

„Nu este uşor să-mi văd soţia plângând în fiecare seară, sunt momente grele, dar sunt alături de ea în fiecare zi. Familia ei este a doua mea familie, aş face orice pentru ei, ca să fie în siguranţă.

Este greu de descris tot ce se întâmplă, pare o nebunie. Încercăm să gestionăm situaţia cât mai bine, eu încerc să fiu omul de care Elina are nevoie.”, a spus Gael Monfils, citat de Marca.

Francezul Gael Monfils, locul 28 ATP şi cap de serie numărul 26, l-a eliminat, luni, în turul trei la Indian Wells, pe rusul Daniil Medvedev. Monfils va evolua în optimi cu spaniolul Carlos Alcaraz, locul 19 ATP şi cap de serie numărul 19.

Război în Ucraina | Elina Svitolina va dona 5.000 de euro Armatei din țara sa, după eliminarea de la Monterrey

Extrem de afectată de războiul declanșat de Rusia în țara sa, Elina Svitolina a promis că va dona toți banii pe care îi va câștiga la următoarele turnee către Armata din Ucraina.

Reclamă
Reclamă 4

Prima sumă pe care jucătoarea ucraineancă o va trimite în țara sa este cea câștigată la turneul de la Monterrey, în valoare de 5.000 de euro.

Svitolina, deținătoarea trofeului, a fost eliminată în sferturi de Camila Osorio, scor 1-6, 7-5, 7-6(5).

Clasată pe locul 15 WTA, Svitolina a jucat la turneul din Mexic într-un echipament galben-albastru, reprezentând culorile drapelului Ucrainei.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Ce s-a întâmplat la fileu după ce Elina Svitolina a spulberat-o pe Anastasia Potapova

În primul tur de la Monterrey, Elina Svitolina a acceptat cu greu să joace meciul cu Anastasia Potapova, din cauza războiului din Ucraina. WTA i-a acceptat condițiile, iar adversara ei nu a avut însemnele Rusiei pe echipament, în timpul partidei pe care Elina a câștigat-o cu un categoric 6-2, 6-1.

La final, chiar dacă fanii s-ar fi gândit că la fileu nu va avea loc o strângere rece de mână, lucrurile nu au stat așa. Elina Svitolina a așteptat-o pe Potapova cu mâna întinsă, ea conștientizând că Anastasia nu are nicio vină pentru ce se întâmplă acum în Ucraina.

Rusoaica i-a strâns mâna și i-a spus câteva cuvinte, înainte ca Elina să îi salute pe fanii din tribune, având mâna la inimă. Evident, Svitolina a avut un echipament în culorile Ucrainei. ”Mâna la inimă”, a fost și mesajul WTA.

 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și