Închide meniul

Elina Svitolina, devastată de războiul din Ucraina: „Nu este uşor să-mi văd soţia plângând în fiecare seară”. Dezvăluirea emoționantă a lui Gael Monfils

Cosmin Cioboată Publicat: 15 martie 2022, 18:58

Elina Svitolina, devastată de războiul din Ucraina: „Nu este uşor să-mi văd soţia plângând în fiecare seară. Dezvăluirea emoționantă a lui Gael Monfils

Elina Svitolina, devastată de războiul din Ucraina

Profimedia

  • Elina Svitolina, devastată de războiul declanșat de Rusia în Ucraina
  • Dezvăluirea lui Gael Monfils: „Plânge în fiecare seară!”

Gael Monfils a dezvăluit momentele teribile prin care trece soția sa, ucraineanca Elina Svitolina, afectată de războiul declanșat de Rusia în țara sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elina Svitolina, devastată de războiul din Ucraina: „Nu este uşor să-mi văd soția plângând în fiecare seară!”. Dezvăluirea lui Gael Monfils

„Nu este uşor să-mi văd soţia plângând în fiecare seară, sunt momente grele, dar sunt alături de ea în fiecare zi. Familia ei este a doua mea familie, aş face orice pentru ei, ca să fie în siguranţă.

Este greu de descris tot ce se întâmplă, pare o nebunie. Încercăm să gestionăm situaţia cât mai bine, eu încerc să fiu omul de care Elina are nevoie.”, a spus Gael Monfils, citat de Marca.

Reclamă

Francezul Gael Monfils, locul 28 ATP şi cap de serie numărul 26, l-a eliminat, luni, în turul trei la Indian Wells, pe rusul Daniil Medvedev. Monfils va evolua în optimi cu spaniolul Carlos Alcaraz, locul 19 ATP şi cap de serie numărul 19.

Război în Ucraina | Elina Svitolina va dona 5.000 de euro Armatei din țara sa, după eliminarea de la Monterrey

Extrem de afectată de războiul declanșat de Rusia în țara sa, Elina Svitolina a promis că va dona toți banii pe care îi va câștiga la următoarele turnee către Armata din Ucraina.

Reclamă

Prima sumă pe care jucătoarea ucraineancă o va trimite în țara sa este cea câștigată la turneul de la Monterrey, în valoare de 5.000 de euro.

Svitolina, deținătoarea trofeului, a fost eliminată în sferturi de Camila Osorio, scor 1-6, 7-5, 7-6(5).

Clasată pe locul 15 WTA, Svitolina a jucat la turneul din Mexic într-un echipament galben-albastru, reprezentând culorile drapelului Ucrainei.

Reclamă 4 / 0/3

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Ce s-a întâmplat la fileu după ce Elina Svitolina a spulberat-o pe Anastasia Potapova

În primul tur de la Monterrey, Elina Svitolina a acceptat cu greu să joace meciul cu Anastasia Potapova, din cauza războiului din Ucraina. WTA i-a acceptat condițiile, iar adversara ei nu a avut însemnele Rusiei pe echipament, în timpul partidei pe care Elina a câștigat-o cu un categoric 6-2, 6-1.

La final, chiar dacă fanii s-ar fi gândit că la fileu nu va avea loc o strângere rece de mână, lucrurile nu au stat așa. Elina Svitolina a așteptat-o pe Potapova cu mâna întinsă, ea conștientizând că Anastasia nu are nicio vină pentru ce se întâmplă acum în Ucraina.

Rusoaica i-a strâns mâna și i-a spus câteva cuvinte, înainte ca Elina să îi salute pe fanii din tribune, având mâna la inimă. Evident, Svitolina a avut un echipament în culorile Ucrainei. ”Mâna la inimă”, a fost și mesajul WTA.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024