Închide meniul

„Era foarte sărac atunci, dormea în pivniţă!” Dezvăluiri incredibile despre Ion Ţiriac: „Nu avea niciun ban în buzunar!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 mai 2023, 12:04

„Era foarte sărac atunci, dormea în pivniţă! Dezvăluiri incredibile despre Ion Ţiriac: „Nu avea niciun ban în buzunar!

"Prietena de suflet" a lui Ion Ţiriac a avut o apariţie încântătoare. Laurette Atindehou a fost copleşită cu complimente

Ion Țiriac/ Hepta

Dezvăluiri incredibile despre Ion Ţiriac, de pe vremea când acesta nu devenise milionar. „Prinţul” Dimitrie Sturdza a povestit cum era viaţa lui Ion Ţiriac în tinereţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi români. Din punct de vedere al averii, lucrurile nu au stat la fel şi în tinereţe. Dimitrie Sturdza l-a cunoscut pe Ţiriac înainte ca acesta să devină milionar şi a făcut dezvăluiri incredibile. Acesta a spus că, alături de Ilie Năstase, Ion Ţiriac dormea într-o pivniţă la Wimbledon.

Dezvăluiri incredibile despre Ion Ţiriac

Pe Țiriac l-am cunoscut la Roland Garros când se uita la un tablou. Era cu Petre Mărmureanu. M-a auzit că vorbesc românește și m-a întrebat de numele meu. I-am spus „Sturdza”. „Așa cum se numește stația de metrou de la București”. Nici nu cred că exista, dar așa mi-a spus și atunci ne-am împrietenit.

El era foarte sărac atunci, nu avea niciun ban în buzunar…Țin minte că l-am dus la diferite companii care făceau articole de sport și a primit două cămăși, pantofi și rachete pe care să le aducă în România și să le dea unor miniștri ca să poată să mai iasă. El la Wimbledon stătea într-o pivniță cu Ilie Năstase.

Sunt sigur că cei care se uită la noi nu cred, dar ăsta-i adevărul! Stăteau cu o liră pe noapte! Dormeau în același pat pentru că nu aveau bani. Eu aveam o mașină și îi mai duceam atunci când puteam„, a spus Dimitrie Sturdza la gsp.ro.

Reclamă

Englezii, uluiți de averea pe care o are Ion Țiriac

Englezii de la Daily Star sunt uluiți de averea pe care o are Ion Țiriac. Aceștia i-au făcut o prezentare spectaculoasă miliardarului român și au amintit că fostul jucător de tenis are mai mulți bani chiar și decât Michael Jordan.

Este cel mai bogat jucător de tenis care a existat vreodată și sunt toate șansele să nu fi auzit de el„, și-au început articolul jurnaliștii de la dailystar.co.uk.

Britanicii au analizat în detaliu cum s-a îmbogățit Ion Țiriac, după Revoluție. În vârstă de 84 de ani, omul de afaceri are o avere estimată la 2 miliarde de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

A înființat prima bancă privată din țară, care s-a dovedit a fi un succes răsunător și chiar l-a ajutat să devină ‘primul miliardar român’ și primul care a intrat pe lista bogaților întocmită de Forbes„, a amintit sursa citată anterior.

Englezii au amintit și de celelalte afaceri de succes ale celui mai bogat român și au ținut să precizeze că este mai bogat decât Michael Jordan, legenda din NBA. Au făcut și o eroare și au transmis că Țiriac ar fi proprietarul turneului Madrid Open. Fostul jucător a cedat însă, în 2021, licența turneului din capitala Spaniei în schimbul a 360 de milioane de euro pentru cedarea licenței turneului din Spania. Va mai primi alte 30 de milioane de euro până în 2024, conform tranzacției pe care a încheiat-o cu americanii de la IMG.

Ion Țiriac a luat această decizie radicală, chiar dacă unica lui fiică, Ioana Țiriac, i-a cerut să nu facă așa ceva.

Ioana a zis: ‘Să nu cumva să vinzi Madridul (n.r. turneul de la Madrid, vândut de Țiriac în 2021). Ăla este eritajul nostru, trebuie să-l ținem!’. Din cauza politicii (n.r. l-a vândut). Nu am mai putut. Gata mi-ajunge! Nu mai pot!

Sportul ăsta nu mai are viitor decât dacă patronii merg aici, jucătorii merg dincoace. Se bat la fiecare cinci ani până când își sparg capetele. Fac un deal (n.r. o înțelegere) pe cinci ani, merg mai departe”, confirma Ion Țiriac, anul trecut, pentru gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și