Închide meniul
Foto

„Eram doar sâni şi fund pentru el!” Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, în vârstă de 81 de ani, acuzat de hărţuire sexuală: „Mi s-a făcut frică!”

Publicat: 10 ianuarie 2023, 12:49 / Actualizat: 10 ianuarie 2023, 14:07

Reclamă
„Eram doar sâni şi fund pentru el!” Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, în vârstă de 81 de ani, acuzat de hărţuire sexuală: „Mi s-a făcut frică!”

Sonia Souid îl acuză pe preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal de hărţuire sexuală

Hepta

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, în vârstă de 81 de ani, acuzat de hărţuire sexuală. Noel Le Graet, preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, se află în mijlocul unui nou scandal. Sonia Souid îl acuză de hărţuire sexuală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sonia Souid este un cunoscut agent de jucători din fotbalul feminin. La o zi după ce Noel Le Graet a provocat un scandal uriaş din cauza lui Zinedine Zidane, şeful fotbalului din Franţa este în mijlocul unei noi polemici. De aceasta dată, acesta este acuzat de hărţuire sexuală.

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, în vârstă de 81 de ani, acuzat de hărţuire sexuală

Sonia Souid, 36 de ani, îl acuză pe preşedintele Federaţiei Franceze de fotbal că i-a făcut avansuri. Într-un interviu acordat celor de la BFM TV, citat de gsp.ro, Sonia a lansat acuzaţii incredibile la adresa lui Le Graet. Aceasta a povestit şi cum a decurs o întâlnire din 2014.

Le Graet m-a făcut să înțeleg că i-ar plăcea să ajung în patul lui. Pentru el, eram doar o bomboană. Vorbind vulgar, eram doar doi sâni și un fund. El m-a sunat în septembrie 2014. Mi-a zis că sunt strălucitoare, că am făcut lucruri extraordinare și că vrea să o cunosc pe Brigitte Henriques, înalt oficial FFF. Voia să ne întâlnim în apartamentul lui din Paris. Mi-a spus că folosește des locuința sa. Aveam 28 de ani, un tânăr impresar, iar el era președintele federației.

Trebuia să aibă respect. Mă aștepta cu două pahare pline de șampanie. Nici nu avem nevoie de Brigitte. Dacă noi doi suntem suficient de apropiați, pot să-ți împlinesc ideile». Nici n-am atins șampania, mi s-a făcut frică„, a povestit Sonia pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

Scandal uriaş provocat de preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal

Chiar dacă erau zvonuri că „Zizou” va deveni selecţionerul Franţei după Campionatul Mondial 2022 din Qatar, Le Graet a negat vehement că ar fi purtat vreo discuţie cu mijlocaşul de legendă al Les Bleus. Mai mult, acesta a declarat că nu e interesat de viitorul lui Zizou.

„Zidane a fost mereu sub radar, nu trebuie spuse poveşti. El avea mulţi fani, unii se aşteptau ca Deschamps să plece. Dar cine îl poate critica pe Deschamps? Nimeni! Poţi oricând să pierzi un meci, dar sunt cu el de 10 ani, nu au fost multe probleme.

Zidane în Brazilia? Nu-mi pasă, lăsaţi-l să plece oriunde vrea. Poate să meargă oriunde, la un club…

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Zidane a încercat să mă contacteze? Bineînţeles că nu, nici nu aş fi răspuns la telefon. Să-i spun să caute o altă echipă? Faceţi un program special pentru ca el să îşi găseasă o echipă de club sau o naţională„, a declarat Noël Le Graet pentru RMC Sport, citat de marca.com.

Ulterior, preşedintele Federaţiei de Fotbal din Franţa şi-a cerut scuze.

Franţa a pierdut finala CM 2022 în faţa Argentinei. A fost învinsă la lovituri de departajare de Argentina. Kylian Mbappe a înscris un hat-trick în cele 120 de minute. Chiar şi aşa, Didier Deschamps şi-a prelungit contractul cu francezii.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și