Închide meniul
NEWS ALERT

Eric de Oliveira a suferit un atac cerebral vascular în cantonamentul Farului: „Dumnezeu m-a salvat din nou!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iunie 2023, 16:46

Eric de Oliveira a suferit un atac cerebral vascular în cantonamentul Farului: „Dumnezeu m-a salvat din nou!

Eric de Oliveira a suferit un atac vascular cerebral

Eric de Oliveira / Antena Sport

Eric de Oliveira a suferit un atac cerebral vascular în cantonamentul Farului. Vineri, în prima zi a cantonamentului celor de la Farul din Poiana Braşov, fostul jucător a suferit un AVC. Acesta a fost transportat imediat la spitalul din Braşov, în jurul orei 09:50.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medicii au reuşit să îl stabilizeze, iar în prezent starea de sănătate a brazilianului este un stabilă, scriu cei de iamsport.ro.

Eric de Oliveira a suferit un atac cerebral vascular în cantonamentul Farului

De altfel, chiar fostul jucător a postat un mesaj pe reţelele de socializare. „Dumnezeu m-a salvat din nou!„, a fost mesajul postat de Eric de Oliveira. „Acum e mai bine, am vorbit de dimineață cu el”, a spus Răzvan Pleşca pentru prosport.ro.

Eric de Oliveira s-a retras din cariera de fotbalist, în vara lui 2021, de la Gaz Metan. Eric de Oliveira a revenit la Farul Constanța. Acesta va face parte din staff-ul tehnic, condus de Gică Hagi.

Eric de Oliveira, mărturisiri cu ochii în lacrimi

Recent, Eric de Oliveira a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi. Cel mai bun marcator din istoria campionatului României are grave probleme de sănătate.

Reclamă

Toată lumea îl știe pe Eric zâmbitor, dar e greu să mai fiu Eric de acum ceva vreme. Offf, s-au acumulat multe. Am intrat într-o depresie! Din cauza modului în care m-am lăsat de fotbal. Am fost surprins…

Mă așteptam să merg la doctor și apoi să revin la fotbal, însă n-a fost așa. Un medic mi-a pus un stent la picior și din momentul ăla eu n-am mai putut să joc! A fost finalul. Acum, de exemplu, nu pot să fac nici măcar 50 de metri pentru că mă dor picioarele, se umflă. Când mi-am dat seama că nu voi mai putea juca fotbal am intrat în depresie!

Doar familia mă poate ajuta să ies din depresie! Familia a fost pilonul principal care m-a ținut… Soția mea a suferit foarte mult în această perioadă. Mulți pe care-i consideram prieteni au uitat de mine. Mergem înainte, nu e nicio problemă, asta e.

Reclamă 4 / 0/3

E ciudat că medicii nu știu, îmi spun doar că am o arteră înfundată. Mi-au desfundat-o de trei ori până acum. Apoi mi s-a spus că am tromboflebită, mi se îngroașă sângele și trebuie să iau anticoagulante. Din păcate nu văd rezultate, nicio îmbunătățire.

Dacă situația de la piciorul meu stâng se agravează în următoarea perioadă există posibilitatea să-mi fie amputat! E greu… Sunt în lumea mea și uneori cred că e mai bine să fiu singur. Merg înainte, încerc să nu mă plâng prea mult. Dumnezeu mi-a dat atâtea, iar dacă acesta este modul prin care trebuie să trec ca să revin, o să trec!”, a declarat Eric de Oliveira, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și