Închide meniul

Eric de Oliveira, mărturisiri cu ochii în lacrimi: „Există posibilitatea să-mi fie amputat piciorul”. Brazilianul se luptă şi cu depresia

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2023, 23:14

Reclamă
Eric de Oliveira, mărturisiri cu ochii în lacrimi: „Există posibilitatea să-mi fie amputat piciorul. Brazilianul se luptă şi cu depresia

Eric de Oliveira, mărturisiri cu ochii în lacrimi

Eric de Oliveira are grave probleme de sănătate / Antena Sport

Eric de Oliveira a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi. Brazilianul care a scris istorie în Liga 1 are grave probleme de sănătate. Cel mai bun marcator din istoria campionatului României a primit veşti de coşmar de la medici. Riscă să îi fie amputat un picior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric a trecut prin momente grele în 2022. Fostul fotbalist a fost transportat de urgenţă la spitalul din Târgu Mureş, după ce a suferit un blocaj renal. A fost supus unei intervenţii de angiografie, dar nu a scăpat de probleme.

Eric de Oliveira, mărturisiri cu ochii în lacrimi

Pe lângă acele probleme de sănătate, Eric se luptă şi cu depresia. Nu mai poate juca fotbal nici măcar cu prietenii.

Toată lumea îl știe pe Eric zâmbitor, dar e greu să mai fiu Eric de acum ceva vreme. Offf, s-au acumulat multe. Am intrat într-o depresie! Din cauza modului în care m-am lăsat de fotbal. Am fost surprins…

Mă așteptam să merg la doctor și apoi să revin la fotbal, însă n-a fost așa. Un medic mi-a pus un stent la picior și din momentul ăla eu n-am mai putut să joc! A fost finalul. Acum, de exemplu, nu pot să fac nici măcar 50 de metri pentru că mă dor picioarele, se umflă. Când mi-am dat seama că nu voi mai putea juca fotbal am intrat în depresie!

Reclamă

Doar familia mă poate ajuta să ies din depresie! Familia a fost pilonul principal care m-a ținut… Soția mea a suferit foarte mult în această perioadă. Mulți pe care-i consideram prieteni au uitat de mine. Mergem înainte, nu e nicio problemă, asta e„, a declarat Eric de Oliveira pentru gsp.ro.

Fotbalistul care a jucat 222 de meciuri în Liga 1 a făcut şi un anunţ teribil. Există riscul ca un picior să îi fie amputat.

E ciudat că medicii nu știu, îmi spun doar că am o arteră înfundată. Mi-au desfundat-o de trei ori până acum. Apoi mi s-a spus că am tromboflebită, mi se îngroașă sângele și trebuie să iau anticoagulante. Din păcate nu văd rezultate, nicio îmbunătățire.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă situația de la piciorul meu stâng se agravează în următoarea perioadă există posibilitatea să-mi fie amputat! E greu… Sunt în lumea mea și uneori cred că e mai bine să fiu singur. Merg înainte, încerc să nu mă plâng prea mult. Dumnezeu mi-a dat atâtea, iar dacă acesta este modul prin care trebuie să trec ca să revin, o să trec!„, a mai spus fotbalistul brazilian.

Eric de Oliveira a trecut prin clipe grele

Eric de Oliveira a mărturisit, încă de anul trecut, că are probleme de sănătate. Nimic nu anunţa o asemenea gravitate.

Am o problemă, sângele se îngroașă foarte mult și destul de repede și s-a creat un cheag, care s-a oprit la o arteră către rinichi. Am făcut o arteriografie și am reușit să sparg acest cheag. Acum, cu tratament, nu mai am probleme de a reveni un nou cheag.

Din cauza asta nu mai joc fotbal. Am aflat foarte târziu, am cheltuit foarte mulți bani pentru tratamente care, majoritatea, au fost degeaba. Știam de această problemă, dar nu în totalitate și cred că, în această săptămână în care am fost la spital, m-am gândit și încep acum să am grijă de viața mea”, a declarat Eric, pentru digisport.ro, în luna iunie a anului trecut.

Eric de Oliveira a jucat pentru Gaz Metan Mediaş, Viitorul, Pandurii şi FC Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și