Închide meniul

Erling Haaland și-a cumpărat un bolid de peste 300.000 de euro. Superstarul lui Manchester City a muncit doar 3 zile pentru a-și permite achiziția

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 18 aprilie 2023, 16:33

Erling Haaland și-a cumpărat un bolid de peste 300.000 de euro. Superstarul lui Manchester City a muncit doar 3 zile pentru a-și permite achiziția

Erling Haaland și-a cumpărat un bolid de peste 300.000 de euro

Erling Haaland / Profimedia

Erling Haaland și-a cumpărat un bolid de peste 300.000 de euro. Superstarul lui Manchester City a muncit doar 3 zile pentru a-și permite achiziția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul norvegian nu face furori doar pe terenul de fotbal, ci și în afara lui, prin stilul său de viață extravagant.

Erling Haaland și-a cumpărat un bolid de peste 300.000 de euro. Superstarul lui Manchester City a muncit doar 3 zile pentru a-și permite achiziția

Erling Haaland și-a cumpărat un Rolls-Royce Cullinan, un SUV care valorează 320.000 de euro. Pentru Haaland suma nu a fost una exorbitantă. Având un salariu de 985.000 de euro pe săptămână, superstarul norvegian a trebuit să muncească numai 3 zile pentru a achiziționa bolidul, anunță Bild.

Noul Rolls-Royce cumpărat nu este însă singura mașină a norvegianului, el având și un Audi RS 6 avant și un Range Rover Sport, ambele cotate la peste 100.000 de euro fiecare. Transferat de Manchester City în vara anului trecut, atacantul norvegian a înscris 47 de goluri pentru „cetățeni”, în numai 40 de meciuri.

Foto: Instagram Erling Haaland

Pep Guardiola îi acordă o atenție specială lui Erling Haaland: „Avem grijă de el 24 de ore din 24!”

Pep Guardiola îi acordă o atenție specială lui Erling Haaland. Antrenorul celor de la Manchester City a recunoscut că superstarul norvegian se bucură de un tratament special la clubul englez.

Reclamă

Erling Haaland a fost transferat de la Borussia Dortmund în vara lui 2022. De atunci, norvegianul a înscris 45 de goluri în numai 39 de partide pentru „cetățeni”.

Pep Guardiola a declarat că Manchester City are grijă de atacantul Erling Haaland „24 de ore din 24”, din cauza taliei atacantului de 1.94 metri şi a valorii sale, relatează The Guardian.

Haaland, care a costat 51 de milioane de lire sterline în vară, a marcat 45 de goluri pentru City, un record, într-un singur sezon pentru orice jucător din Premier League. Sezonul trecut a lipsit 16 meciuri pentru Borussia Dortmund din cauza accidentărilor, în timp ce acum Haaland a fost indisponibil pentru doar patru meciuri la City, anunță news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Guardiola a explicat de ce. „Nu ştiu ce a făcut la Dortmund, dar avem grijă de el 24 de ore din 24. Avem medici şi kinetoterapeuţi incredibili, sunt alături de el în fiecare secundă a zilei. Este greu de înţeles de ce cheltuieşti mulţi bani pe un jucător şi apoi îi laşi în voia sorţii, nu ştiu ce fac celelalte cluburi. În prezent, cu acest program solicitant de jocuri la fiecare trei sau patru zile, trebuie să avem grijă de ei.

Este atât de solicitant, cu nutriţie, odihnă, somn, mâncare. Pentru antrenament, câte minute ar trebui să joace. Există date care spun că nu se pot antrena mai mult de 10 sau 15 minute. Oamenii spun de ce a fost înlocuit cu Leipzig [luna trecută] când a marcat [cinci] goluri, dar apoi a fost accidentat după meciul de la Burnley, aşa că nu a putut juca cu noi împotriva lui Liverpool sau pentru Norvegia. Ştim că trebuie să-l urmărim pentru că este atât de mare.

Kinetoterapeuţii au grijă de el; este masat – spatele, umerii, tendoanele, totul. Lucrează atât de mult timp la centrul de antrenament – mult mai mult decât pe teren. Astăzi, în fotbalul modern, jucătorii se antrenează mai mult în culise decât pe teren”.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și