Închide meniul
Foto

Erling Haaland şi iubita lui de 19 ani fac spectacol în vacanţă. Cum s-a relaxat starul lui Manchester City în Saint-Tropez

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2023, 10:41

Reclamă
Erling Haaland şi iubita lui de 19 ani fac spectacol în vacanţă. Cum s-a relaxat starul lui Manchester City în Saint-Tropez

Erling Haaland şi iubita lui de 19 ani fac spectacol în vacanţă

Erling Haaland şi Isabel Haugseng Johansen / Profimediaimages

Erling Haaland şi iubita lui de 19 ani, Isabel Haugseng Johansen, fac spectacol în vacanţă. Cei doi au fost fotografiaţi în ipostaze tandre la Saint-Tropez. Starul lui Manchester City se relaxează după un sezon istoric, în care a câştigat Champions League, Premier League şi Cupa Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până să revină sub comanda lui Pep Guardiola, atacantul în vârstă de 22 de ani se menţine în formă practicând sporturi nautice. Imaginile în care apare alături de partenera lui au devenit virale (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Erling Haaland şi iubita lui de 19 ani fac spectacol în vacanţă

Golgheterul din Premier League nu s-a temut de o accidentare şi s-a distrat pe placa de wakeboard. Şi Isabel şi-a încercat norocul. Cei doi s-au întrecut şi pe skijet-uri şi au părut a se simţi excelent.

View this post on Instagram


A post shared by Isabel Haugseng Johansen (@isabelhaugsengj)

Reclamă

Haaland şi iubita lui îşi petrec vacanţa pe un iacht de lux, dar au făcut show în Ibiza. Norvegianul ar fi lăsat, într-un singur club, 10.000 de lire sterline. Suma este infimă pentru el, în condiţiile în care primeşte un salariu săptămânal de 375.000 de lire sterline.

Erling Haaland a fost văzut în Ibiza şi alături de tatăl său, Alfie Haaland. Jucătorul cu o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro a fost invitat, la un prânz regal, de Prinţul Albert de Monaco.

Erling Haaland și iubita lui, imagini senzaționale după finala Champions League

Erling Haaland și iubita lui au oferit imagini senzaționale pe gazon, la finalul meciului Manchester City – Inter 1-0, care i-a adus nordicului primul trofeu al Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Isabel Haugseng Johansen (19 ani) a luat-o la fugă pe gazon pentru a sărbători alături de iubitul ei tripla istorică a lui Manchester City. Interesant este că și Isabel este fotbalistă.

Isabel a venit pe teren îmbrăcată în tricoul lui Manchester City, dar și cu steagul Norvegiei, motiv de bucurie pentru atacantul de 22 de ani cotat la 170 de milioane de euro.

Momentele dintre cei doi au avut loc după ce Haaland a fost surprins cu lacrimi în ochi, la finalul duelului cu Inter, unul în care a avut o mare șansă de a înscrie.

Erling Haaland s-a afişat alături de Ivana Knoll

Starul lui Manchester City a apărut alături de „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” la Ibiza. Atacantul în vârstă de 22 de ani a fost imediat felicitat de fani.

Ivana Knoll s-a fotografiat alături de golgheterul din Premier League şi a postat imaginea pe contul ei de Instagram, acolo unde are 3.3 milioane de urmăritori. Modelul din Croaţia a avut un succes uriaş pe durata Mondialului din Qatar.

Comentariile fanilor Ivanei sunt savuroase. „A câştigat deja două Baloane de Aur?„, „Erling Haaland marchează şi în vacanţă!„, „Haaland înscrie atât pe teren, cât şi în afara lui!„, „Ivana, vrei să seduci cel mai bun jucător„, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și