Închide meniul
Foto

Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 martie 2024, 16:37

Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea

Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona

Ermal Krasniqi, în Barcelona / Instagram: Laura Krasniqi

Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Jucătorul transferat de Rapid în această iarnă profită de pauza pe care o are, după ultima partidă jucată în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kosovarul a jucat 62 de minute în eșecul celor de la Rapid cu Farul Constanța, meci care s-a încheiat cu scorul de 1-2. Duelul a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona

Soția jucătorului din Giulești, Laura, a postat o imagine din vacanța acestora, de la Barcelona! În fotografia respectivă poate fi văzut Ermal, care pozează lângă un panou de prezentare al clubului catalan.

Imaginea respectivă a surprins pe toată lumea, având în vedere că semăna cu una în care un fotbalist ar fi prezentat la echipa antrenată de Xavi.

Ermal Krasniqi nu a fost convocat la echipa națională din Kosovo, dar profită de această pauză pentru a se relaxa, în vacanță, alături de frumoasa sa soție (VEZI IMAGINI CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

Krasniqi a ajuns la Rapid în iarna acestui an, de la CFR Cluj, în schimbul sumei de 1 milion de euro.  Până în momentul de față a adunat 8 partide pentru formația pregătită de Cristiano Bergodi, în care a marcat 4 goluri și a oferit 3 pase decisive.

În momentul de față este cotat la suma de 1,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ermal Krasniqi, „transformat” de Cristiano Bergodi după transferul la Rapid

Ermal Krasniqi a fost „transformat” de Cristiano Bergodi după transferul la Rapid! Atacantul kosovar în vârstă de 25 de ani şi-a regăsit pofta de gol în tricoul giuleştenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Krasniqi a fost transferat de Dan Şucu în această iarnă de la CFR Cluj, pentru un milion de euro. A fost cel mai scump jucător adus de acţionarul majoritar al grupării din Grant.

Vârful pe care Neluţu Varga cerea, la începutul sezonului, cinci milioane de euro, nu reuşise să marcheze niciun gol în cele 12 meciuri din campionat pentru CFR Cluj.

Krasniqi a fost lăsat să plece la Rapid şi s-a „transformat” într-un golgheter în tricoul noii sale echipe. Kosovarul surprins pe toată lumea, atunci când a marcat pentru a doua etapă la rând. După ce a deschis scorul împotriva lui Hermannstadt, a „dezgheţat” tabela şi în Copou.

În minutul 52, mingea a ajuns cu noroc la Ermal, după ce Borisav Burmaz a alunecat. Krasniqi a driblat din corp un adversar şi a şutat năprasnic. Ailenei nu a putut interveni.

Atunci a fost cel de-al treilea gol al lui Krasniqi în cinci meciuri pentru Rapid. I-a egalat la numărul de reuşite pe Funsho Bamgboye şi pe Burmaz. Krasniqi are şi trei pase decisive!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și