Închide meniul

Ermal Krasniqi, „transformat” de Bergodi după transferul la Rapid! Atacantul de un milion de euro înscrie pe bandă rulantă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 februarie 2024, 21:45

Reclamă
Ermal Krasniqi, „transformat de Bergodi după transferul la Rapid! Atacantul de un milion de euro înscrie pe bandă rulantă

Ermal Krasniqi, "transformat" de Bergodi după transferul la Rapid

Ermal Krasniqi şi Albion Rrahmani / Hepta

Ermal Krasniqi a fost „transformat” de Cristiano Bergodi după transferul la Rapid! Atacantul kosovar în vârstă de 25 de ani şi-a regăsit pofta de gol în tricoul giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Krasniqi a fost transferat de Dan Şucu în această iarnă de la CFR Cluj, pentru un milion de euro. A fost cel mai scump jucător adus de acţionarul majoritar al grupării din Grant.

Ermal Krasniqi, „transformat” de Cristiano Bergodi după transferul la Rapid

Vârful pe care Neluţu Varga cerea, la începutul sezonului, cinci milioane de euro, nu reuşise să marcheze niciun gol în cele 12 meciuri din campionat pentru CFR Cluj.

Krasniqi a fost lăsat să plece la Rapid şi s-a „transformat” într-un golgheter în tricoul noii sale echipe. Kosovarul a marcat pentru a doua etapă la rând. După ce a deschis scorul împotriva lui Hermannstadt, a „dezgheţat” tabela şi în Copou.

În minutul 52, mingea a ajuns cu noroc la Ermal, după ce Borisav Burmaz a alunecat. Krasniqi a driblat din corp un adversar şi a şutat năprasnic. Ailenei nu a putut interveni.

Reclamă

A fost cel de-al treilea gol al lui Krasniqi în cinci meciuri pentru Rapid. I-a egalat la numărul de reuşite pe Funsho Bamgboye şi pe Burmaz. Krasniqi are şi trei pase decisive!

Fotbalistul adus de la CFR Cluj are o cotă de piaţă de 1.2 milioane de euro pe Transfermarkt.

Cristi Săpunaru, gafă de curtea școlii în Poli Iași – Rapid

Cristi Săpunaru a comis o gafă de curtea școlii în Poli Iași – Rapid. Veteranul din apărarea giuleștenilor a greșit la o fază simplă, iar eroarea acestuia i-a costat pe elevii lui Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 54 al partidei, Cristi Săpunaru a mers să intercepteze un balon la care, inițial, părea că nu va avea nicio problemă. Totuși, acesta a fost protagonistul unui moment demn de curtea școlii.

Acesta a dat pe lângă minge, iar Sergiu Buș a luat balonul și s-a îndreptat spre poarta lui Aioani. Jucătorul moldovenilor a trecut de Aioani și i-a lăsat mingea lui Bettaieb, care a înscris cu poarta goală.

După gol, Săpunaru și-a pus instant mâinile în cap, iar, mai apoi, și-a făcut cruce. Fundașului nu i-a venit să creadă că echipa sa a fost egalată, din cauza erorii sale.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și