Închide meniul
Foto

„Este o legendă a fotbalului!” Anamaria Prodan cere ajutor pentru Cristi Tănase, după ce a văzut imaginile teribile cu „Dodel”

Reclamă

Publicat: 14 februarie 2024, 14:02

„Este o legendă a fotbalului!” Anamaria Prodan cere ajutor pentru Cristi Tănase, după ce a văzut imaginile teribile cu „Dodel”

Anamaria Prodan cere ajutor pentru Cristi Tănase

Cristi Tănase, filmat într-o scară de bloc / Colaj AS.ro

Anamaria Prodan cere ajutor pentru Cristi Tănase, după ce a văzut imaginile teribile cu fostul jucător de la FCSB. „Dodel” a fost filmat în faţa uşii de la intrarea în casă, fără doi dinţi, şi cu pete de sânge în jurul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase a ajuns în această situaţie la numai câteva luni după ce a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist român, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit de poliţişti la un control de rutină. S-a descoperit că consumase stupefiante şi s-a ales cu dosar penal.

Anamaria Prodan cere ajutor pentru Cristi Tănase

Anamaria Prodan e convinsă că „Dodel” are nevoie de ajutor din partea apropiaţilor pentru a putea depăşi cele mai grele momente ale vieţii lui. Agentul de jucători anunţă că problemele au apărut după retragerea din fotbal a lui Tănase.

Noi avem o relație extraordinară, suntem foarte buni prieteni. Mereu, când a avut o problemă, noi am fost acolo. Pentru mine a fost un șoc. Eu cred în el, cred că este un moment de rătăcire. Cred că a înțeles ce i s-a întâmplat, nu are voie să fie în asemenea situații.

El este o legendă a fotbalului, a fost ceva incredibil, un exemplu. A avut un moment de rătăcire, dar cred că va reveni, se va uita înapoi și va închide ochii. Este o furtună în viața lui, cred că ceea ce s-a întâmplat în zilele astea… ceva a făcut să se întâmple asta, probabil a trecut printr-o traumă.

Reclamă

El este un bărbat puternic. Acum, oamenii din fotbal și cei ce îl cunosc trebuie să fie mai aproape de el. Trece printr-o perioadă grea a vieții lui, de regăsire, probabil pentru că a terminat brusc fotbalul. Încerc să găsesc circumstanțe atenuante.

Trebuie să îl ajutăm, în momentele astea. În momentul în care fotbaliștii pleacă de pe iarbă… ei acolo se regăsesc și acolo se pot exprima, în momentul în care nu au altă alternativă și nu știu pe unde să o apuce, probabil nu au altă alternativă.

Sunt mulți care ajung în situația asta. Eu am luptat mereu ca jucătorii pe care îi impresariez să facă școală, să aibă o meserie. În America, toți marii sportivi merg la școală. Nu mai sunt vremurile când făceai fotbal sau sport și nu te mai interesa nimic. Trebuie să ne implicăm toți și să îl ajutăm să treacă peste momentele astea. El este un om incredibil, are un suflet incredibil”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Tănase a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României, înainte să plece la Tianjin Teda, pentru 800.000 de euro.

De-a lungul carierei, Tănase a mai evoluat pentru FC Argeş, Sivasspor, Karabukspor, Giresunspor şi Academica Clinceni.

Cristi Tănase a dezvăluit ce făcea soția lui, în timp ce el încerca să intre în casă

Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția”, a fost prima explicaţie a lui Cristi Tănase. La o zi distanţă, a explicat şi de ce Adina Maria nu apucase să îl lase să intre în apartament.

„Dodel” a ţinut să afirme că soţia lui dormea la acea oră şi că nu a auzit telefonul. Mai mult, el nu ar fi stat mult timp în faţa uşii. Portarul blocului ar fi venit imediat să îl filmeze.

Unde să fiu, am ajuns și eu acasă și am așteptat să-mi deschidă soția. Așteptam și eu să mi se deschidă ușa și m-am pus pe jos! Am așteptat două minute, un minut și pe urmă a venit și m-a fimat portarul de acolo! Aoleu, am dinții provizorii, mi-a curs sânge, ceva de genul! Nu am făcut scandal, nu m-am certat, nu am făcut urât. Soția dormea! Nu auzea telefonul! Am zis că aștept și eu până răspunde. Am bătut la ușă”, a spus Cristi Tănase la antenastars.ro.

Cristi Tănase şi Adina Maria s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut şi urmează să devină părinţi. Soţia lui „Dodel” este make-up artist, pasionată de sală şi este de o frumuseţe răpitoare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și