Închide meniul
Foto

„Eşti eroul nostru! Tremur şi plâng!” Mesaj copleşitor după ce Denis Drăguş a marcat primul gol pentru naţionala României

Publicat: 18 noiembrie 2022, 10:46

Reclamă
„Eşti eroul nostru! Tremur şi plâng!” Mesaj copleşitor după ce Denis Drăguş a marcat primul gol pentru naţionala României

Mesaj copleşitor după ce Denis Drăguş a marcat primul gol pentru naţionala României

Instagram

Mesaj copleşitor după ce Denis Drăguş a marcat primul gol pentru naţionala României. Vanessa, soţia lui Denis Drăguş, cel care a marcat golul României în amicalul cu Slovenia, a avut un mesaj emoţionant pentru soţul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a marcat primul gol pentru naţionala României în amicalul cu Slovenia, iar soţia sa a reacţionat imediat. Vanessa a postat un mesaj emoţionant pe reţele de socializare.

Mesaj copleşitor după ce Denis Drăguş a marcat primul gol pentru naţionala României

Când iubirea e infinită, emoţiile sunt pe măsură. Te iubim la nesfârşit, tati bun. Eşti eroul nostru. Mulţumim pentru tot. De puţine ori mi se întâmplă să nu îmi găsesc cuvintele, însă emoţiile atât de puternice nu mă lasă să scriu prea multe. Tremur şi plâng de bucurie, de mândrie şi de recunoştinţă„, a scris Vanessa Drăguş pe reţelele de socializare.

Denis Drăguş a prins curaj după ce a marcat primul său gol la naţională în România – Slovenia 1-2

Denis Drăguş a prins curaj după ce a marcat primul său gol la naţională în România – Slovenia 1-2. Atacantul de la Standard Liege a spus că nu vrea să se oprească aici şi promite alte reuşite pentru naţională. Denis Drăguş a spus că ar vrea să marcheze în fiecare meci pentru echipa naţională. Drăguş a reuşit un gol fabulos în partida cu Slovenia.

Cred că prima repriză nu am avut destul de mult curaj. Cred că asta ne-a lipsit. A doua repriză am demonstrat, am dominat clar şi pzuteam să câştigăm meciul. Ne-a spus să avem încredere în noi că putem să întoarcem rezultatul. Că suntem buni şi să jucăm că personalitate. Mă bucur. Orice reuşită la naţională înseamnă mult.

Reclamă

Mă bucur că am putut să dau primul gol. Pe viitor, sper ca prin golurile mele să câştigăm puncte şi să ne calificăm la turneele finale. În seara asta am dat totul şi sper să o ţin tot aşa. Trebuie să luăm fiecare meci ca pe un mod de a crea o familie şi un grup unit. Sunt foarte mulţi jucători tineri la aceste două meciuri. Sper să dau gol şi cu Moldova şi să ajut echipa la fiecare meci„, a spus Denis Drăguş după România – Slovenia 1-2, la Pro Arena.

Denis Drăguș a „spart gheața” la națională

Denis Drăguș a „spart gheața” la națională! Atacantul de 23 de ani a marcat un gol fantastic în meciul amical România – Slovenia, în poarta lui Jan Oblak. Este primul gol înscris de Drăguș la prima reprezentativă, la cea de-a 3-a apariție. Jucătorul lui Standard Liege a lovit în minutul 63 al partidei de la Cluj, la scorul de 2-0 pentru Slovenia.

Denis Drăguș a fost servit la marginea careului de Cristi Manea și a finalizat cu un șut superb, din voleu. Atacantul de 23 de ani a trimis direct în vinclu, la intersecția barelor, iar portarul Jan Oblak a fost „spectator”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și