Închide meniul

Denis Drăguş a prins curaj după ce a marcat primul său gol la naţională în România – Slovenia 1-2: „Sper să ne calificăm la turneele finale!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2022, 20:48

Denis Drăguş a prins curaj după ce a marcat primul său gol la naţională în România – Slovenia 1-2: „Sper să ne calificăm la turneele finale!

Denis Drăguş a marcat un gol fabulos în România - Slovenia 1-2

Sursa: frf.ro

Denis Drăguş a prins curaj după ce a marcat primul său gol la naţională în România – Slovenia 1-2. Atacantul de la Standard Liege a spus că nu vrea să se oprească aici şi promite alte reuşite pentru naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a spus că ar vrea să marcheze în fiecare meci pentru echipa naţională. Drăguş a reuşit un gol fabulos în partida cu Slovenia.

Denis Drăguş a prins curaj după ce a marcat primul său gol la naţională în România – Slovenia 1-2

Cred că prima repriză nu am avut destul de mult curaj. Cred că asta ne-a lipsit. A doua repriză am demonstrat, am dominat clar şi pzuteam să câştigăm meciul. Ne-a spus să avem încredere în noi că putem să întoarcem rezultatul. Că suntem buni şi să jucăm că personalitate. Mă bucur. Orice reuşită la naţională înseamnă mult.

Mă bucur că am putut să dau primul gol. Pe viitor, sper ca prin golurile mele să câştigăm puncte şi să ne calificăm la turneele finale. În seara asta am dat totul şi sper să o ţin tot aşa. Trebuie să luăm fiecare meci ca pe un mod de a crea o familie şi un grup unit. Sunt foarte mulţi jucători tineri la aceste două meciuri. Sper să dau gol şi cu Moldova şi să ajut echipa la fiecare meci„, a spus Denis Drăguş după România – Slovenia 1-2, la Pro Arena.

Denis Drăguș a „spart gheața” la națională

Denis Drăguș a „spart gheața” la națională! Atacantul de 23 de ani a marcat un gol fantastic în meciul amical România – Slovenia, în poarta lui Jan Oblak. Este primul gol înscris de Drăguș la prima reprezentativă, la cea de-a 3-a apariție. Jucătorul lui Standard Liege a lovit în minutul 63 al partidei de la Cluj, la scorul de 2-0 pentru Slovenia.

Reclamă

Denis Drăguș a fost servit la marginea careului de Cristi Manea și a finalizat cu un șut superb, din voleu. Atacantul de 23 de ani a trimis direct în vinclu, la intersecția barelor, iar portarul Jan Oblak a fost „spectator”.

Horațiu Moldovan, 3 parade magice în primele 15 minute din România – Slovenia

Horațiu Moldovan a avut 3 parade magice în primele 15 minute din meciul amical România – Slovenia. Portarul Rapidului, aflat la debutul pentru naționala noastră, a fost inspirat și a păstrat intactă plasa „tricolorilor”, în startul partidei de la Cluj. Moldovan a fost trimis în premieră în poarta naționalei României. Selecționerul Edi Iordănescu l-a titularizat în partida de pregătire cu Slovenia.

Goalkeeper-ul de 24 de ani și-a început recitalul paradelor încă din minutul 2, după o gafă în defensiva naționalei României. Bogdan Vătăjelu a trimis o pasă spre propriul careu, iar Sporar a interceptat și a plecat spre poarta „tricolorilor”. Moldovan a ieșit în întâmpinare, la marginea careului, și l-a blocat pe sloven cu piciorul.

Reclamă 4 / 0/3

Un minut mai târziu, Horațiu Moldovan a ieșit din nou în evidență. Verbic a șutat periculos la colțul lung, din afara careului, iar portarul român s-a întins și a respins salvator.

Moldovan a închis din nou poarta României în minutul 15, la șutul violent trimis de același Verbic, din interiorul careului. Portarul Rapidului a respins peste transversală.

Horațiu Moldovan a debutat la națională, în meciul România – Slovenia!

Horațiu Moldovan a debutat la națională, în meciul amical România – Slovenia. Portarul Rapidului a fost trimis titular de Edi Iordănescu în partida de la Cluj.

Moldovan se află într-un moment special al carierei. Goalkeeper-ul de 24 de ani apără în premieră poarta naționalei, după 10 meciuri în care a fost rezervă.

Horațiu Moldovan a avut un sezon excelent la Rapid. El a fost integralist în toate cele 18 partide ale trupei lui Adrian Mutu, iar prestațiile sale l-au propulsat din nou sub „tricolor”, la meciurile de pregătire cu Slovenia și Moldova, din această lună.

După o serie lungă de meciuri în care a fost lăsat pe bancă, Horațiu Moldovan a fost inclus în premieră în echipa de start a României, de Edi Iordănescu.

Antonio Sefer, celălalt rapidist convocat la națională, este rezervă în duelul cu Slovenia.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și