Închide meniul

Fanii lui Dinamo merg la statuia lui Ivan Patzaichin! „Mereu şi-a lăsat adeversarii în urmă. Acum ne-a lăsat pe noi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2021, 11:33

Fanii lui Dinamo merg la statuia lui Ivan Patzaichin! „Mereu şi-a lăsat adeversarii în urmă. Acum ne-a lăsat pe noi

Fanii lui Dinamo merg la statuia lui Ivan Patzaichin

Profimediaimages

„Ivan Patzaichin a trecut linia de sosire. Şi a făcut-o în grabă, astăzi, aşa cum era învăţat în lupta lui continuă cu fracţiunile de secundă. Mereu şi-a lăsat adeversarii în urmă. Acum ne-a lăsat pe noi. O cursă lungă cât toată Dunărea. De la Mila 23 până la Mila lui Dumnezeu, vâslind în amonte, împotriva cursului apei, împotriva morţii, cu ultimul ciot din pagaia ruptă, rămânând până capăt CEL MAI MARE CAMPION!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamovişti sau pur şi simplu români, VĂ AŞTEPTĂM LA STATUIA LUI IVAN, începând de acum, pentru a-l aplauda pe cel care ne-a făcut atât de mândri în deceniile în care a dominat apele lumii şi a făcut ca tricolorul să se ridice mai presus de orice alte flamuri!”, se arată pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hâldan.

Ivan Patzaichin a murit! „Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”

Familia sa a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că ”Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”.

”Ivan a plecat. Şi nu se mai întoarce”, este mesajul semnat ”Familia” şi postat pe pagina de facebook a sportivului.

Sportivul a murit după o lungă suferinţă. El era internat de mai bine de o lună la Spitalul Elias din Capitală.

Reclamă

Ivan Patzaichin s-a născut la 26 noiembrie 1949, la Mila 23, în judeţul Tulcea. Este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 şi 1984 şi triplu laureat cu argint.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și