Închide meniul
Foto

Fiica de 22 de ani a lui Boris Becker a răbufnit după ce tatăl ei a ajuns după gratii: „Nu este corect!”. Ce vrea să facă Anna Ermakova

Reclamă

Publicat: 30 aprilie 2022, 19:27

Fiica de 22 de ani a lui Boris Becker a răbufnit după ce tatăl ei a ajuns după gratii: „Nu este corect!”. Ce vrea să facă Anna Ermakova

Fiica de 22 de ani a lui Boris Becker a răbufnit

Colaj Instagram / Profimediaimages

Anna Ermakova, fiica lui Boris Becker, a avut o primă reacţie după ce tatăl ei a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Tânăra de 22 de ani nu înţelege decizia luată de judecătoare şi anunţă că va încerca să îşi viziteze tatăl cât mai des, pentru a-l ajuta să depăşească mai uşor cel mai greu moment al vieţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul lider ATP a ajuns deja într-o celulă aflată la numai patru kilometri distanţă de terenurile de la Wimbledon. Totul după ce ar fi ascuns 2.5 milioane de lire sterline în dosarul falimentului personal declarat în 2017. A încercat astfel să evite plata taxelor.

Anna Ermakova, prima reacţie după ce Boris Becker a ajuns la închisoare

Sunt foarte şocată că tatăl meu a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare. Îl voi sprijini şi îl voi vizita ori de câte ori voi putea. Sper că îl va ajuta puţin să treacă peste această perioadă„, a declarat Anna Ermakova pentru bild.com.

Tânăra rusoaică, devenită model, a dezvăluit că a încercat să îşi ajute tatăl. Le-a trimis o scrisoare emoţionantă judecătorilor. Din păcate, nu a reuşit să îi înduplece.

Am trimis o scrisoare către Tribunal pentru a-mi exprima îngrijorarea pentru fratele meu vitreg, Amadeus. La urma urmei, are doar 12 ani şi acum va trebui să se descurce fără o figură paternă, care îi va lipsi într-o perioadă dificiă a dezvoltării sale. Nu este corect! Va fi foarte greu pentru Amadeus„, a mai spus fiica lui Boris Becker.

Reclamă

Mama Annei este Angela Ermakova, o mulatră cu origini ruseşti care a fost în centrul unui scandal uriaş. Ea ar fi dezvăluit că a rămas însărcinată cu fostul mare jucător de tenis chiar pe scările unui restaurant. Ospătăriţa a iscat o adevărată isterie, mai ales că Becker era căsătorit, iar soţia lui era însărcinată cu al doilea copil. A urmat un proces de patrernitate şi, în cele din urmă, legenda tenisului mondial a aceptat că Anna este fiica lui.

Boris Becker, doi ani şi 6 luni de închisoare

Triplul campion de la Wimbledon mai are o cale de atac. Becker poate face apel la decizia instanţei, dar nu poate face asta decât din închisoare. Neamţul a fost încarcerat de urgenţă, după decizia luată de un tribunal din Marea Britanie.

Boris Becker risca şapte ani de închisoare, dar a primit o condamnare de doi ani şi jumătate. Dacă nu va câştiga apelul, fostul lider ATP va ispăşi jumătate din pedeapsă, aproximativ 15 luni.

Reclamă 4 / 0/3

Obligaţia dumneavoastră era să dezvăluiţi aceste bunuri, dar nu aţi făcut-o. Ţi-ai pierdut cariera, reputaţia şi toate proprietăţile tale. Cu toate acestea, nu ai arătat nicio remuşcare„, i-a transmis judecătoarea Deborah Taylor.

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker a fost achitat în alte 20 de capete de acuzare, unele dintre ele legate de faptul că nu a predat trofee şi medalii obţinute de-a lungul carierei sale sportive. Cele patru capete de acuzare în care a fost găsit vinovat sunt înstrăinarea de proprietăţi, nedezvăluirea proprietăţilor şi ascunderea unor datorii de 825.000 de euro.

Becker, cetăţean german care locuieşte la Londra din 2012, a declarat că a cooperat cu cei care i-au preluat bunurile şi proprietăţile, oferindu-le acestora inclusiv verigheta sa. În timpul procesului, Becker a spus că a câştigat o sumă foarte mare de bani în carieră şi că a cumpărat cu bani cash unele proprietăţi, însă veniturile sale s-au redus dramatic după retragerea din activitatea sportivă, în 1999.

Ion Ţiriac l-a ajutat pe Boris Becker la începutul carierei

Boris Becker a fost ajutat în carieră de Ion Ţiriac. Miliardarul i-a fost manager celui care la 17 ani reuşea să câştige turneul de la Wimbledon. Becker şi Ţiriac au o relaţie extrem de apropiată. De altfel, Ţiriac a recunoscut că îl consideră pe Boris Becker ca fiind parte din familia sa.

Fostul manager al lui Boris Becker, Ion Ţiriac, s-a oferit să îl ajute cu bani pe german în momentul în care a intrat în faliment, dar acesta l-a refuzat.

Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă„, spunea Ion Ţiriac, în 2018, despre cel care a câştigat în carieră 6 turnee de Grand Slam.

Reclamă
Recomandări
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Anna Ermakova este fiica lui Boris Becker

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și