Închide meniul
Foto

Fiica lui Marius Şumudică arată ca o zeiţă. Ce studii are Sarah, care este de o frumuseţe ieşită din comun

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 martie 2023, 16:48

Fiica lui Marius Şumudică arată ca o zeiţă. Ce studii are Sarah, care este de o frumuseţe ieşită din comun

Marius Şumudică are cu ce se mândri

Colaj Hepta - Instagram

Fiica lui Marius Şumudică arată ca o zeiţă şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Sarah Şumudică este de o frumuseţe ieşită din comun şi a apărut şi la prezentările de modă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Marius Şumudică este studentă la drept şi nu a ezitat să meargă şi pe stadioane, pentru a-i face galerie tatălui său. Anul trecut, Sarah Șumudică a avut o apariţie de senzaţie la Rapid – FCSB. Fiica antrenorului a făcut furori în Giuleşti, unde a purtat tricoul lui „Şumi”, fostul mare jucător al Rapidului. Sarah Şumudică este foarte atentă şi la studii. Fiica lui Marius Şumudică este studentă la Facultatea de Drept.

Fiica lui Marius Şumudică arată ca o zeiţă

Sarah a mers şi la meciurile echipelor pe care tatăl său le-a antrenat în străinătate. Astfel, tânăra a postat pe reţelele de socializare şi imagini de pe stadionul celor de la Gaziantep, echipă pe care tatăl său a antrenat-o.

Sarah Șumudică are 22 de ani și s-a născut în Portugalia, perioadă în care tatăl său juca pentru Maritimo Funchal (1999-2001).

Marius Șumudică, anunț șoc: „În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine!”

Marius Șumudică a făcut un anunț șoc! Actualul antrenor al celor de la Al-Raed a anunțat că, în viitorul apropiat, va renunța la cariera de antrenor, pentru a se dedica familiei. Antrenorul, în vârstă de 51 de ani, este „principal” la Al-Raed, din vara anului trecut. Al-Raed se află pe locul 10 din prima ligă saudită, cu 21 de puncte obținute după 18 meciuri jucate.

Reclamă

Marius Șumudică a anunțat că, „în maximum câteva săptămâni”, va renunța la fotbal, dorind să se dedice vieții de familie.

„În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură.

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție.

Reclamă 4 / 0/3

Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas”, a anunțat Marius Șumudică, printr-o postare pe rețelele sociale.

CV-ul lui Marius Șumudică

De-a lungul carierei de antrenor principal, Marius Șumudică a pregătit 20 de echipe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, AO Kavala, Astra Giurgiu, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor și Al-Raed.

Pe parte de trofee, Șumudică a cucerit două titluri de campion, alături de Astra Giurgiu și CFR Cluj (a fost demis după șapte etape, în care a obținut punctaj maxim), dar și o Supercupă a României, fiind la „cârma” Astrei Giurgiu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și