Închide meniul

Marius Şumudică, verdict pentru Darius Olaru: „Îi prevăd un viitor extraordinar! Poate face pasul la o echipă mare din Europa!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2023, 10:16

Marius Şumudică, verdict pentru Darius Olaru: „Îi prevăd un viitor extraordinar! Poate face pasul la o echipă mare din Europa!

Marius Şumudică, uluit de un jucător de la FCSB

Hepta

Marius Şumudică a dat un verdict ferm în ceea ce îl priveşte pe Darius Olaru. Actualul antrenor de la  Al-Raed spune că Olaru este singurul jucător român care poate face faţă la o echipă de top din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică l-a ridicat în slăvi pe Darius Olaru, căruia îi prevede un viitor strălucit. Şumudică laudă şi calităţile fizice pe care le posedă căpitanul celor de la FCSB.

Marius Şumudică, verdict pentru Darius Olaru

„Am văzut un jucător, care pentru mine, este unul dintre puținii români care se pot impune în străinătate, Olaru. Îi prevăd un viitor extraordinar, este un jucător care are toate ingredientele pentru a face pasul către o echipă mare din Europa. Capacitate mare de efort, stă bine pe picioare și are ce îi lipsește unui român în străinătate. Este un fotbalist complet pentru mijlocul terenului”, a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

Şumudică a stat cu ochii şi pe derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB şi a lăudat jocul prestat de echipa lui Gigi Becali.

„Referitor la fotbalul nostru. Am urmărit meciul dintre CFR și FCSB. Mi s-a făcut un pic dor de fotbalul românesc. Nu mă așteptam la acel nivel ridicat. Mi-a plăcut jocul FCSB-ului, cel mai bun din acest an. Au jucat peste așteptări și rar mi-a fost dat să văd o echipă românească care să domine CFR în acest fel”, a mai spus Marius Şumudică.

Reclamă

Darius Olaru ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi la Rangers

Darius Olaru ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi la Rangers. Căpitanul de la FCSB ar putea prinde transferul carierei în vară, anunţă presa din Scoţia. Darius Olaru este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB. Evoluţiile din acest sezon au făcut ca Olaru să devină o ţintă pentru cluburile din Europa.

Darius Olaru ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi la Rangers

Cei de la Rangers News anunţă că Darius Olaru ar putea ajunge la echipa scoţiană în vară. Olaru, care este cotat la 5.300.000 de euro, a marcat un singur gol în cele 22 de meciuri jucate pentru FCSB în Liga 1.

Trnasferul se poate realiza doar în cazul în care scoţienii se vor înţelege la bani cu Gigi Becali. Suma ar putea creşte dacă FCSB va câştiga titlul, iar cota jucătorului va fi mai mare.

Reclamă 4 / 0/3

Ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru. Patronul lui FCSB a recunoscut că, în conturile clubului, ar fi putut intra încă din această iarnă un milion de euro, în cazul în care accepta să renunţe la mijlocaşul de 24 de ani.

Omul de afaceri nu a anunţat care a fost clubul care a insistat pentru Olaru. Totuşi, propunerea primită nu a fost pe placul lui şi a decis să nu renunţe la un jucător care îl poate ajuta în lupta pentru titlu.

Darius Olaru a fost transferat de FCSB, în ianuarie 2020, de la Gaz Metan, pentru 600.000 de euro. Acesta mai are contract până în vara lui 2024 cu vicecampioana.

Olaru are o cotă de 5.3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Mijlocaşul de 24 de ani a jucat în 22 de meciuri din această ediţie de campionat. A înscris un gol şi a oferit 4 pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și