Închide meniul

Marius Șumudică, anunț șoc: „În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 2 martie 2023, 11:59

Marius Șumudică, anunț șoc: În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine!”

Momentele dificile traversate de Marius Şumudică în Arabia Saudită

Marius Şumudică / Hepta

Marius Șumudică a făcut un anunț șoc! Actualul antrenor al celor de la Al-Raed a anunțat că, în viitorul apropiat, va renunța la cariera de antrenor, pentru a se dedica familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul, în vârstă de 51 de ani, este „principal” la Al-Raed, din vara anului trecut. Al-Raed se află pe locul 10 din prima ligă saudită, cu 21 de puncte obținute după 18 meciuri jucate.

În următoarea partidă de campionat, Al-Raed o va întâlni, acasă, pe Al-Ettifaq. Meciul este programat vineri, de la ora 15:00.

Marius Șumudică, anunț șoc

Marius Șumudică a anunțat că, „în maximum câteva săptămâni”, va renunța la fotbal, dorind să se dedice vieții de familie.

„În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură.

Reclamă

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție.

Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas”, a anunțat Marius Șumudică, printr-o postare pe rețelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

CV-ul lui Marius Șumudică

De-a lungul carierei de antrenor principal, Marius Șumudică a pregătit 20 de echipe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, AO Kavala, Astra Giurgiu, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor și Al-Raed.

Pe parte de trofee, Șumudică a cucerit două titluri de campion, alături de Astra Giurgiu și CFR Cluj (a fost demis după șapte etape, în care a obținut punctaj maxim), dar și o Supercupă a României, fiind la „cârma” Astrei Giurgiu.

Yeni Malatyaspor, fosta echipă a lui Marius Şumudică, s-a retras din campionat

Yeni Malatyaspor, fosta echipă a lui Marius Șumudică, a anunțat că se retrage din campionat, ca urmare a cutremurelor devastatoare care au lovit Turcia.

După cum se ştie, multe oraşe, între care şi Malatya noastră, sunt afectate de cutremurul cu magnitudine 7.7 care a avut epicentrul la Kahramanmaraş. În faţa acestui dezastru care ne-a afectat profund oraşul şi ţara, în provincia noastră viaţa s-a oprit.

În plus, în acest cutremur a murit portarul nostru, Ahmet Eyup Turkaslan. Când durerea noastră este atât de proaspătă şi suntem în situaţia de a ne bandaja rănile, nu ne trece prin cap să jucăm fotbal. În această situaţie în oraşul nostru nu se găseşte un loc potrivit pentru a se juca fotbal. Ca urmare a deciziei Consiliului nostru de Administraţie, am transmis Federaţiei Turce de Fotbal solicitarea de a ne retrage din campionat”, a precizat clubul din Malatya, scrie news.ro.

Marius Șumudică a activat timp de patru luni pe banca celor de la Malatyaspor, în perioada octombrie 2021 – februarie 2022.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul doi în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și