Închide meniul
Foto

Fiica lui Marius Şumudică se iubeşte cu un fost fotbalist de la Benfica! Sarah are apariţii de senzaţie pe reţelele sociale

Viviana Moraru Publicat: 6 aprilie 2023, 17:19

Reclamă
Fiica lui Marius Şumudică se iubeşte cu un fost fotbalist de la Benfica! Sarah are apariţii de senzaţie pe reţelele sociale

Fiica lui Marius Şumudică se iubeşte cu un fotbalist

Marius Şumudică şi fiica sa, Sarah / Colaj Profimedia, Instagram

Fiica lui Marius Şumudică se iubeşte cu un fost fotbalist de la Benfica! Sarah Şumudică face senzaţie pe reţelele de socializare, cu fiecare fotografie pe care o postează. Fiica tehnicianului este de o frumuseţe ieşită din comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Şumudică are 22 de ani, şi este studentă la Facultatea de Drept. Aceasta cochetează şi cu modelingul, participând la mai multe prezentări de modă.

Fiica lui Marius Şumudică se iubeşte cu un fost fotbalist de la Benfica

Fiica lui Marius Şumudică este urmărită de peste 12.000 de oameni pe Instagram. Aceasta face ravagii cu fiecare fotografie pe care o postează, fiind de o frumuseţe răpitoare.

Sarah Şumudică se pare că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un fotbalist. Alexandru Mitracu este cel care i-a furat inima tinerei studente. Iubitul fiicei lui Marius Şumudică a fost junior la Dinamo şi Benfica, evoluând pentru echipa de U19 a „câinilor”. În 2017, acesta a fost transferat de către Benfica, unde nu a reuşit să se impună, şi ulterior a revenit în ţară, la CS Tunari. Mitracu este liber de contract din 2021.

Sarah Şumudică nu se afişează prea des cu iubitul său pe contul oficial de Instagram, neavând foarte multe poze alături de acesta, astfel tânăra încearcă şă-şi păstreze relaţia departe de ochii lumii.

Reclamă

Sarah Şumudică s-a născut în Portugalia, pe vremea când tatăl său evolua la Maritimo. Aceasta a mers deseori să-şi susţină tatăl de pe stadion, fiind surprrinsă şi la un meci al Rapidului, anul trecut.

Fiica lui Marius Şumudică arată ca o zeiţă. Ce studii are Sarah, care este de o frumuseţe ieşită din comun

Fiica lui Marius Şumudică arată ca o zeiţă şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Sarah Şumudică este de o frumuseţe ieşită din comun şi a apărut şi la prezentările de modă.

Fiica lui Marius Şumudică este studentă la drept şi nu a ezitat să meargă şi pe stadioane, pentru a-i face galerie tatălui său. Anul trecut, Sarah Șumudică a avut o apariţie de senzaţie la Rapid – FCSB. Fiica antrenorului a făcut furori în Giuleşti, unde a purtat tricoul lui „Şumi”, fostul mare jucător al Rapidului. Sarah Şumudică este foarte atentă şi la studii. Fiica lui Marius Şumudică este studentă la Facultatea de Drept.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah a mers şi la meciurile echipelor pe care tatăl său le-a antrenat în străinătate. Astfel, tânăra a postat pe reţelele de socializare şi imagini de pe stadionul celor de la Gaziantep, echipă pe care tatăl său a antrenat-o.

Sarah Șumudică are 22 de ani și s-a născut în Portugalia, perioadă în care tatăl său juca pentru Maritimo Funchal (1999-2001).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și