Închide meniul
Video

Fiica lui Mihai Stoica se pregăteşte cu unul dintre cei mai rapizi maratonişti români. O nouă provocare pentru Teodora Stoica

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2024, 23:38

Reclamă

Fiica lui Mihai Stoica se pregăteşte cu unul dintre cei mai rapizi maratonişti români

Teodora Stoica şi Alex Corneschi / AntenaSport

Alergătorii din România vor avea parte de o cursă specială la finalul lunii, la apus de soare. Fiica lui Mihai Stoica se pregăteşte cu unul dintre cei mai rapizi maratonişti ai ţării pentru eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora Stoica s-a antrenat în Herăstrău alături de Alex Corneschi. Pe 29 iunie, ei vor alerga în cursa stradală de la apus. Alergătorii profesionişti şi amatori vor pleca din Piaţa Constituţiei în cursele de 5 şi 10 kilometri.

Fiica lui Mihai Stoica se pregăteşte cu unul dintre cei mai rapizi maratonişti români

E cumva un eveniment dedicat familiei şi pe lângă partea de alergare avem şi partea de mâncare şi de hidratare pentru suporteri, pentru susţinători. Şi partea de muzică. Va fi cumva un festival în mişcare„, a declarat Alex Corneschi pentru AntenaSport.

Eu o să vin cu mama la alergare, cu prietena cea mai bună.

(Cum te simţi atunci când faci sport?) Foarte bine. Pe mine m-a scos din foarte multe stări: depresie, de toate!”, a spus Teodora Stoica.

Reclamă
Reclamă 4

Tatăl Mihai Stoica e absent motivat. El va fi atunci cu FCSB în cantonamentul din Olanda. Pe viitor, Florinel Coman şi Darius Olaru sunt aşteptaţi şi ei la alergare.

Ar fi minunat! Cu siguranţă că mulţi copii s-ar bucura, pentru că e o altă expunere atunci când sunt şi fotbaliştii„, a precizat fiica preşedintelui Consiliului de Administraţie de la campioana României.

Alex Corneschi nu s-a calificat la Paris, dar visează de acum la Jocurile Olimpice de peste patru ani, de la Los Angeles.

Reclamă

Aş vrea să văd o medalie în dreptul probelor lungi, pentru că atletismul are nevoie de o gură de oxigen„, a spus Corneschi.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și