Închide meniul

Fiica lui Pele, un nou mesaj emoţionant! Starea legendei Braziliei se degradează treptat: „Vor rămâne pe veci!”

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2022, 12:45

Reclamă
Fiica lui Pele, un nou mesaj emoţionant! Starea legendei Braziliei se degradează treptat: „Vor rămâne pe veci!

Fiica lui Pele, un nou mesaj sfâşietor

Pele, în timpul unui eveniment/ Profimedia

Fiica lui Pele a postat un nou mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. Starea legendei Braziliei se degradează treptat, acesta fiind internat într-un spital din Sao Paolo de la finalul lunii noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pele se luptă cu o boală terbiliă, cancerul de colon. Fostul atacant al Selecao şi-a petrecut Crăciunul în spital, sub atenta supraveghere a medicilor, dar şi înconjurat de întreaga familie.

Fiica lui Pele, un nou mesaj emoţionant!

Kely Nascimento, a postat o fotografie pe profilul de Instagram, în care este prezent şi tatăl său, Pele. Fostul atacant este suprins zâmbitor, fiind înconjurat de cele trei fiice ale sale, Kely, Flavia şi Jennifer, la un eveniment pentru fundaţia sa.

Totodată, Kely Nascimento a postat şi un mesaj sfâşietor: „Timpul zboară, dar momentele fericite sunt eterne!”. Fiica lui Pele a fost tot timpul alături de tatăl său în spital, fiind alături de acesta într-un moment extrem de dificil.

Pele, alături de fiicele sale
Pele, alături de fiicele sale/ Instagram Kely Nascimento

În ultima vreme, Kely a postat mai multe fotografii, care înfăţişează mai mulţi membrii ai familiei adunaţi la spitalul din Sao Paolo, semn că aceştia s-au strâns pentru a fi alături de legenda Braziliei.

Reclamă

Pele a fost internat în spitalul Albert Einstein din Sao Paolo pe 29 noiembrie. La început, acesta se confrunta cu o puternică infecţie respiratorie, şi a mers pentru a se trata, dar şi pentru o reevaluare a tratamentului de chimioterpie pe care-l făcea pentru cancerul de colon. Ulterior, starea sa de sănătatea s-a înrăutăţit, iar întreaga planetă se roagă pentru el.

Pele, înconjurat de toată familia la spital! Fotografia de grup postată de fiica legendei Braziliei

Pele este înconjurat de toată familia la spital. Fiica sa, Kely Nascimento, a postat o fotografie de grup pe conturile sale oficiale, fotografie însoțită de un mesaj emoționant, în care se arată recunoscătoare pentru faptul că a mai petrecut o noapte lângă legenda Selecao.

Kely Nascimento a publicat o fotografie în care sunt surprinși șase membrii ai familiei lui Pele, toți fiind la spital, alături de marele fotbalist. Fiica legendei Selecao a transmis și un mesaj emoționant, prin care le mulțumește medicilor care îl îngrijesc pe tatăl ei, dar se declară și recunoscătoare pentru susținerea primită de la fanii din întreaga lume.

Reclamă 4 / 0/3

„Avem mereu multe lucruri pentru care trebuie să fim recunoscători, chiar şi petrecând Crăciunul în spital suntem conştienţi de privilegiul de a fi într-un spital ca acesta.

Să îl vedem pe tatăl noostru tratat de aceşti profesionişti, super competenţi şi extrem de afectuoşi. Nu uităm niciun moment de acest privilegiu.

Chiar şi în tristeţe, trebuie să fim recunoscători. Să mulţumim pentru că suntem împreună, să vă mulţumim pentru toaată dragostea voastră, să vă mulţumim pentru că putem fi aici acum cu el.

Crăciun fericit. Multă sănătate, multă dragoste, multă bucurie, multe râsete şi multă pasiune, astăzi şi pentru totdeauna, pentru voi toţi.

Încă o noapte împreună cu el”, a fost mesajul postat de Kely Nascimento, pe contul oficial de Instagram.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și