Închide meniul
Foto

Fiica lui Pep Guardiola, apariţie răvăşitoare în costum de baie. Maria Guardiola a atras toate privirile: „Pep a făcut totul incredibil!”

Publicat: 22 aprilie 2023, 10:53

Reclamă
Fiica lui Pep Guardiola, apariţie răvăşitoare în costum de baie. Maria Guardiola a atras toate privirile: „Pep a făcut totul incredibil!”

Fiica lui Pep Guardiola, apariţie răvăşitoare în costum de baie

Maria Guardiola este fiica de 22 de ani a lui Pep Guardiola / Instagram

Fiica lui Pep Guardiola a avut o apariţie răvăşitoare în costum de baie. Maria Guardiola a „aprins” internetul cu ultimele fotografii pe care le-a postat pe contul de Instagram, acolo unde are 471.000 de urmăritori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra care a împlinit 22 de ani în luna decembrie este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Maria este unul dintre cei trei copii pe care îi are managerul lui Manchester City cu Cristina Serra.

Fiica lui Pep Guardiola, apariţie răvăşitoare în costum de baie

Maria Guardiola trăieşte într-un lux de nedescris, iar fotografiile postate de ea primesc mereu mii de aprecieri şi comentarii. În această săptămână şi-a încurajat tatăl din tribună la meciul Bayern – Manchester City, scor 1-1, din returul sferturilor de finală ale UEFA Champions League. A sărbătorit alături de Pep calificarea în penultimul act şi s-a bucurat de o revenire la Munchen, acolo unde a trăit între 2013 şi 2016.

Din Germania, Maria s-a dus direct la Ibiza. A postat mai multe poze în timp ce era la plajă, iar reacţiile au fost pe măsură.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by maria guardiola (@maria.guardiola)

Pep Guardiola a făcut totul incredibil„, „Cel mai frumos trofeu al lui Pep„, „Cea mai frumoasă creaţie a lui Guardiola, chiar mai frumoasă decât tiki-taka„, i-au comentat fanii. Postarea a adunat peste 60.000 de aprecieri în mai puţin de o zi.

Maria Guardiola a fost într-o relaţie cu Dele Alli, fostul jucător al lui Tottenham. Cei doi s-au despărţit anul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Trei copii are Pep Guardiola, managerul lui Manchester City. Este vorba de Maria, Marius şi Valentina. Antrenorul spaniol este plătit regeşte de şeicul „cetăţenilor”. Încasează nu mai puţin de 22 de milioane de euro pe an.

Maria Guardiola poate sărbători, la finalul sezonului din Premier League, un nou titlu alături de tatăl ei. Arsenal s-a încurcat cu Southampton, iar Manchester City este la mâna ei în cursa spre apărarea trofeului. Anul trecut, Pep a sărbătorit cu toată familia pe teren. După, Maria a făcut senzaţie într-un club alături de soţia lui Kevin De Bruyne, Michele Lacroix.

Cum arată topul celor mai bine plătiţi antrenori din fotbal

Diego Simeone nu are rival şi este antrenorul cu cel mai mare salariu! Acesta încasează nu mai puţin de 29.8 milioane de lire sterline (n.r. 34 de milioane de euro) pe an. Este urmat de Pep Guardiola, care este plătit de şeici cu 19.7 milioane de lire sterline (22.4 milioane de euro).

Jurgen Klopp ocupă ultima treaptă a podiumului şi este urmat de Graham Potter de la Chelsea. Carlo Ancelotti este pe poziţia a 7-a, cu mai puţin de 10 milioane de lire sterline pe sezon. În schimb, Xavi abia a prins ultimul loc în TOP 12. Antrenorul Barcelonei primeşte 3.4 milioane de lire sterline pe an! A acceptat să îşi ajute echipa de suflet, care trece prin momente dificile din cauza fair-play-ului financiar.

Cum arată TOP 12 al salariilor antrenorilor de fotbal:

1. Diego Simeone (Atletico Madrid) – 29.8 milioane de lire sterline
2. Pep Guardiola (Manchester City) – 19.7 milioane de lire sterline
3. Jurgen Klopp (Liverpool) – 15.7 milioane de lire sterline
4. Graham Potter (Chelsea) – 12 milioane de lire sterline
5. Max Allegri (Juventus) – 11.3 milioane de lire sterline
6. Thomas Tuchel (Bayern Munchen) – 10.5 milioane de lire sterline
7. Carlo Ancelotti (Real Madrid) – 9.6 milioane de lire sterline
8. Simone Inzaghi (Inter) – 8.8 milioane de lire sterline
9. Jose Mourinho (AS Roma) – 8.1 milioane de lire sterline
10. Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) – 4.4 milioane de lire sterline
11. Niko Kovac (Wolfsburg) – 3.5 milioane de lire sterline
12. Xavi (Barcelona) – 3.4 milioane de lire sterline

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și