Închide meniul
Foto

Fiica lui Pep Guardiola, Maria, a făcut show după titlul câștigat de Manchester City. Cum a fost surprinsă alături de soția lui Kevin De Bruyne

Reclamă

Publicat: 24 mai 2022, 19:24

Fiica lui Pep Guardiola, Maria, a făcut show după titlul câștigat de Manchester City. Cum a fost surprinsă alături de soția lui Kevin De Bruyne

Fiica lui Pep Guardiola a făcut show după titlul câștigat de Manchester City

Maria Guardiola este fiica lui Pep Guardiola / Profimediaimages

Fiica lui Pep Guardiola, Maria Guardiola, a sărbătorit la maximum titlul câștigat de Manchester City în Premier League. „Cetățenii” au terminat pe primul loc în campionatul Angliei după o victorie dramatică obținută în ultima etapă. Au revenit de la 0-2 în fața lui Aston Villa și au terminat la un punct peste rivala Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Guardiola a sărbătorit pe teren alături de tatăl sau și a continuat petrecerea alături de soția lui Kevin De Bruyne. Tânăra de 21 de ani s-a pozat, într-un club, alături de Michele Lacroix. Blonda care are trei copii cu mijlocașul belgian a atras toate privirile.

Fiica lui Pep Guardiola a făcut show după titlul câștigat de Manchester City

Maria a postat o imagine care s-a viralizat imediat. 319.000 de urmăritori are fiica lui Guardiola pe contul ei de Instagram. Este de o frumusețe ieșită din comun, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

View this post on Instagram


A post shared by 👑 maria guardiola 👑 (@maria.guardiiola)

Reclamă

Și Pep Guardiola s-a descătușat după ce a scris o nouă pagină de istorie în Premier League. La parada din centrul orașului Manchester, managerul lui City a fost surprins în timp ce fuma trabuc cu colaboratorii săi.

Ce fericire! Patru din ultimele cinci campionate! Sunt foarte, foarte mândră. Ești cel mai bun, pentru totdeauna” i-a transmis Maria, pe rețelele sociale, tatălui ei după un nou titlu câștigat în Premier League.

Trei copii are Pep Guardiola, managerul lui Manchester City. Este vorba de Maria, Marius şi Valentina. Antrenorul spaniol este plătit regeşte de şeicul „cetăţenilor”. Încasează nu mai puţin de 22 de milioane de euro pe an.

Reclamă 4 / 0/3

Dele Alli a fost surprins în timp ce se săruta cu Maria Guardiola

Anul trecut, Dele Alli a fost surprins în timp ce se săruta cu fiica lui Pep Guardiola. Mijlocaşul lui Tottenham şi Maria Guardiola ar fi într-o relaţie. Cei doi tineri au fost surprinşi într-un club, chiar după un eșec suferit de Spurs cu Leeds.

Internaţionalul englez a încercat, iniţial, să nu fie recunoscut de cei din clubul de fițe. În cele din urmă, Alli a fost surprins în timp ce se săruta cu fiica managerului de la Manchester City.

Dele şi Maria nu au părut să îi intereseze de cei din jur. Erau sute de petrecăreţi care îi priveau, mai ales că localul era plin. Nu le-a păsat că cineva i-ar putea vedea sărutându-se în faţa pupitrului DJ-ului. Arătau foarte bine şi păreau ca şi cum ar fi fost în luna de miere„, a povestit atunci, un martor, pentru The Sun.

Pep Guardiola, pe podiumul celor mai titraţi antrenori din lume

Pep Guardiola a adus al optulea titlu din istoria lui Manchester City şi a ajuns la 32 de trofee în carieră. Este pe locul 3 în clasamentul celor mai titraţi antrenori din lume. Ibericul a ajuns la această performanţă în doar 13 ani de carieră.

Mircea Lucescu (76 ani) este pe poziţia secundă, cu 35 de trofee în 41 de ani de antrenorat. Prima poziţie este ocupătă de Sir Alex Ferguson, care are 49 de trofee în 39 de ani de carieră.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și