Închide meniul
Foto

Fiul lui Ion Ţiriac a împlinit 48 de ani şi a primit o declaraţie de dragoste de la Sorana Cîrstea. Imagine rară: „Favoritul!”

Publicat: 22 septembrie 2024, 9:14

Reclamă
Fiul lui Ion Ţiriac a împlinit 48 de ani şi a primit o declaraţie de dragoste de la Sorana Cîrstea. Imagine rară: „Favoritul!”

Fiul lui Ion Ţiriac a primit, de ziua lui, o declaraţie de dragoste de la Sorana Cristea. Imaginea care spune totul despre relaţia lor

Sorana Cîrstea şi Alexandru Ion Ţiriac / Captură Instagram

Fiul lui Ion Ţiriac a împlinit 48 de ani şi a primit o declaraţie de dragoste de la Sorana Cîrstea. Cei doi ar forma o relaţie de mai mulţi ani, dar s-au ferit să confirme relaţia lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 14 ani mai tânără, „Sori” s-a afişat la mai multe evenimente alături de Alexandru Ion Ţiriac. Moştenitorul imperiului financiar al lui Ion Ţiriac a mai fost căsătorit. Are doi băieţi cu Ileana Lazariuc, cea de care a divorţat în 2017.

Fiul lui Ion Ţiriac a împlinit 48 de ani şi a primit o declaraţie de dragoste de la Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a postat, pe contul ei de Instagram, o imagine rară în care îl îmbrăţişează pe Alexandru Ion Ţiriac (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). A avut şi un mesaj special.

La mulţi ani persoanei mele favorite din întreaga lume, Alexandru Ţiriac„, a scris jucătoarea de tenis aflată pe locul 63 în clasamentul WTA.

Sorana a postat alături de mesaj şi o inimă roşie. Imaginea a fost distribuită şi de fiul miliardarului Ion Ţiriac pe reţelele sociale.

Reclamă
Reclamă

Alexandru Ion Ţiriac este fiul cel mare al miliardarului român Ion Ţiriac, din relaţia acestuia cu Mikette von Issenberg. Ţiriac mai are doi copii alături de Sophie Ayad, pe Karim şi pe Ioana.

Şi Sorana Cîrstea a primit un mesaj de felicitare impresionant în ziua în care şi-a sărbătorit ziua de naştere.

23 de ani fericiţi! Cu plăcere pentru flori, Sorana Cîrstea„, a fost mesajul postat de Alexandru Ion Ţiriac pe Insta Story, alături de o fotografie cu sportiva din România.

Reclamă

Cel mai bun număr (n.r. 23) şi cele mai frumoase flori de la cea mai bună persoană„, a scris Sorana Cîrstea pe contul ei de Instagram.

Gestul impresionant făcut de fiul lui Ion Țiriac

Ion Ţiriac a oferit detalii despre mașinile de lux care au fost primite de către medaliații olimpici români. Alexandru Ion Țiriac a avut grijă ca sportivii să primească mașini în ediție limitată, drept recompensă pentru rezultatele remarcabile de la Paris.

Fiecare sportiv care a cucerit o medalie la Paris a primit o mașină de lux din partea lui Ion Țiriac. Cei care au primit două medalii la Jocurile Olimpice, cum este cazul lui David Popovici, au fost recompensați cu două mașini din partea miliardarului român.

Ion Țiriac a dezvăluit că totul a fost planificat în detaliu de fiul său cel mare, gestul său fiind unul de-a dreptul impresionant. Miliardarul s-a declarat surprins de faptul că Alexandru Ion Țiriac a găsit mașini care „nu există”, fiind în ediție limitată. În doar zece zile, fiul miliardarului român a reușit să obțină bolizii, pentru a-i recompensa pe sportivii români medaliați la Paris.

De unde Dumnezeu a găsit mașinile care nu există?! Pentru că am dat niște mașini noi, care nu există pe piață încă! Fiind o mașină nouă și full electrică și mult mai mare decât până acum. Erau două de probă în Germania, una în Italia, una asta. În zece zile!”, a spus Ion Țiriac, conform gsp.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și