Închide meniul
Foto

Fiul lui Michael Schumacher a dat lovitura în dragoste! Mick Schumacher se iubeşte cu un model celebru

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 august 2023, 17:59 / Actualizat: 5 februarie 2024, 15:20

Fiul lui Michael Schumacher a dat lovitura în dragoste! Mick Schumacher se iubeşte cu un model celebru

Fiul lui Michael Schumacher a dat lovitura în dragoste!

Mick Schumacher şi Laila Hasanovic / Instagram

Fiul lui Michael Schumacher a dat lovitura în dragoste! Mich Schumacher se iubeşte cu un celebru model danez, Laila Hasanovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât fiul lui Michael Schumacher, cât şi Laila Hasanovic au recunoscut oficial relaţia, publicând fotografii cu ei în ipostaze romantice pe conturile lor de Instagram.

Fiul lui Michael Schumacher a dat lovitura în dragoste!

Mick Schumacher a moştenit talentul de pilot al tatălui său. El este pilot de rezervă la Mercedes, care îi are în echipă pe Lewis Hamilton și George Russell.

Mick Schumacher a trecut prin momente foarte triste după accidentul devastator suferit la schi de către tatăl său, Michael Schumacher.

Mick avea numai 11 ani atunci când tatăl lui a suferit accidentul grav la schi.

Reclamă

Mick Schumacher a fost pilot de teste în trecut pentru Ferrari. “Mick este un pilot tânăr talentat și suntem încântați să-l primim în echipă. Este muncitor, calm și are o abordare metodică. Cred că ne va ajuta să dezvoltăm modelul Mercedes W14.

Având doi ani de experiență în Formula 1, va fi pregătit să îl înlocuiască pe Hamilton sau pe Russell în cazul în care va fi nevoie”, declara managerul lui Mercedes, Toto Wolff.

Averea lui Mick Schumacher este estimată la circa 70 de milioane de euro, în timp ce averea lui Michael Schumacher este evaluată la circa 600 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o revistă. Un interviu fals cu fostul pilot a apărut pe copertă

Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o revistă. Revista germană Die Aktuelle a publicat pe copertă un interviu fals cu fostul pilot de Formula 1.

Un interviu generat cu inteligenţa artificială (AI) a fost prezentat pe copertă de revista Die Aktuelle ca „primul interviu cu Michael Schumacher”.

După apariţia interviului fals cu fostul pilot, familia lui Michael Schumacher a decis să acţioneze în instanţă revista Die Aktuelle, informa promotor.ro.

Pe coperta revistei a apărut o fotografie a fostului pilot, însoţită de titlul „Michael Schumacher: primul interviu!”. În subtitlu era titrat: „Pare înşelător de real”.

Publicaţia germană i-a cerut scuze familiei lui Michael Schumacher. Totodată, conducerea revistei a luat măsuri drastice după apariţia interviului fals cu septuplul campion de Formula 1.

Redactorul şef al publicaţiei Die Aktuelle a fost concediat

Anne Hoffmann, redactor-şef al publicaţiei Die Aktuelle, a fost concediată după apariţia respectivului interviu generat cu AI. Anne Hoffmann era redactor-şef al revistei din 2009.

Un oficial al grupului media care editează revista, Funke, a explicat că interviul nu ar fi trebuit publicat niciodată.

Reclamă

Nu corespunde standardelor jurnalistice pe care noi – şi cititorii noştri – le aşteptăm de la un editor precum Funke”, a declarat Bianca Pohlmann, director operaţional al publicaţiilor Funke, citată de News.ro.

După nefericitul accident de la schi din 2013 familia lui Michael Schumacher a fost extrem de discretă privind starea acestuia. Informaţii despre Michael Schumacher au mai apărut în presă de la apropiaţi ai fostului pilot de Formula 1 care l-au vizitat.

Eddie Jordan, mărturisiri despre soţia lui Michael Schumacher: „Trăiește ca o prizonieră!”

Eddie Jordan a oferit detalii tulburătoare despre soţia lui Michael Schumacher, Corinna. Fostul conducător al constructorului Jordan Grand Prix și-a dorit să îl viziteze pe Michael Schumacher, dar Corinna nu a permis acest lucru.

În ultimii aproape 10 ani, Corinna nu a putut merge la o petrecere, să ia prânzul sau să facă alte lucruri normale. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea voia să afle detalii despre Michael. Corinna a setat niște reguli, o cunosc foarte bine, de mult timp. Am făcut un efort să merg să-l văd pe Michael, dar Corinna m-a refuzat. A fost de înțeles, pentru că foarte multă lume voia să meargă”, a declarat Eddie Jordan, citat de thesun.co.uk.

Se cunosc puţine lucruri despre adevărata stare de sănătate a lui Michael Schumacher. Informaţii despre starea lui Michael Schumacher au apărut într-un tribunal din India. Curtea Supremă de acolo dezbătea problema ”dorinței de a trăi”. Se discuta în ce măsură un pacient ar putea ajunge să refuze tratamentul care îl ține în viață. Un celebru avocat din India, Arvind Datar, a susținut că Michael Schumacher ar fi încă în comă.

”Michael Schumacher este încă în comă, nu știm ce se va întâmpla, dacă un anumit tratament cu celule stem îl va însănătoși. Este încă în viață. O stare critică a unui om cu o situație financiară normală nu este una critică și pentru Michael Schumacher”, declara avocatul Arvind Datar.

 

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și