Închide meniul

Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o revistă. Un interviu fals cu fostul pilot a apărut pe copertă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 aprilie 2023, 10:46

Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o revistă. Un interviu fals cu fostul pilot a apărut pe copertă

Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o revistă

Michael Schumacher, înainte de teribilul accident de la schi / Hepta

  • Familia lui Michael Schumacher acţionează în instanţă o revistă
  • Revista germană Die Aktuelle a publicat un interviu fals cu fostul pilot, generat cu AI

Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o revistă. Revista germană Die Aktuelle a publicat pe copertă un interviu fals cu fostul pilot de Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un interviu generat cu inteligenţa artificială (AI) a fost prezentat pe copertă de revista Die Aktuelle ca „primul interviu cu Michael Schumacher”.

Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o revistă

După apariţia interviului fals cu fostul pilot, familia lui Michael Schumacher a decis să acţioneze în instanţă revista Die Aktuelle, informează promotor.ro.

Reclamă

Pe coperta revistei a apărut o fotografie a fostului pilot, însoţită de titlul „Michael Schumacher: primul interviu!”. În subtitlu era titrat: „Pare înşelător de real”.

Publicaţia germană i-a cerut scuze familiei lui Michael Schumacher.

Reclamă

Totodată, conducerea revistei a luat măsuri drastice după apariţia interviului fals cu septuplul campion de Formula 1.

Redactorul şef al publicaţiei Die Aktuelle a fost concediat

Anne Hoffmann, redactor-şef al publicaţiei Die Aktuelle, a fost concediată după apariţia respectivului interviu generat cu AI. Anne Hoffmann era redactor-şef al revistei din 2009.

Un oficial al grupului media care editează revista, Funke, a explicat că interviul nu ar fi trebuit publicat niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

Nu corespunde standardelor jurnalistice pe care noi – şi cititorii noştri – le aşteptăm de la un editor precum Funke”, a declarat Bianca Pohlmann, director operaţional al publicaţiilor Funke, citată de News.ro.

După nefericitul accident de la schi din 2013 familia lui Michael Schumacher a fost extrem de discretă privind starea acestuia. Informaţii despre Michael Schumacher au mai apărut în presă de la apropiaţi ai fostului pilot de Formula 1 care l-au vizitat.

Eddie Jordan, mărturisiri despre soţia lui Michael Schumacher: „Trăiește ca o prizonieră!”

Eddie Jordan a oferit detalii tulburătoare despre soţia lui Michael Schumacher, Corinna. Fostul conducător al constructorului Jordan Grand Prix și-a dorit să îl viziteze pe Michael Schumacher, dar Corinna nu a permis acest lucru.

În ultimii aproape 10 ani, Corinna nu a putut merge la o petrecere, să ia prânzul sau să facă alte lucruri normale. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea voia să afle detalii despre Michael. Corinna a setat niște reguli, o cunosc foarte bine, de mult timp. Am făcut un efort să merg să-l văd pe Michael, dar Corinna m-a refuzat. A fost de înțeles, pentru că foarte multă lume voia să meargă”, a declarat Eddie Jordan, citat de thesun.co.uk.

Se cunosc puţine lucruri despre adevărata stare de sănătate a lui Michael Schumacher. Informaţii despre starea lui Michael Schumacher au apărut într-un tribunal din India. Curtea Supremă de acolo dezbătea problema ”dorinței de a trăi”. Se discuta în ce măsură un pacient ar putea ajunge să refuze tratamentul care îl ține în viață. Un celebru avocat din India, Arvind Datar, a susținut că Michael Schumacher ar fi încă în comă.

”Michael Schumacher este încă în comă, nu știm ce se va întâmpla, dacă un anumit tratament cu celule stem îl va însănătoși. Este încă în viață. O stare critică a unui om cu o situație financiară normală nu este una critică și pentru Michael Schumacher”, declara avocatul Arvind Datar.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher
Extra • 21 ian., 12:42
Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu marele campion
Fratele lui Michael Schumacher, reacţie rară despre situaţia teribilă în care se află fostul campion mondial
Diverse • 9 ian., 22:44
FOTO
Veste uriaşă despre Michael Schumacher: „Am auzit că stă la masă la cină!”
Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher
Diverse • 8 ian., 12:32
Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher, la aproape 20 de ani de când a devenit miliardar
Laila Hasanovic, tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher
Extra • 5 ian., 9:29
FOTO
Cine este tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher. Ce meserie are şi cât de frumoasă este
Michael Schumacher împlineşte 55 de ani
Extra • 3 ian., 8:24
Michael Schumacher împlineşte 55 de ani! Starea de sănătate a campionului a rămas un mister, la un deceniu de la accident