Închide meniul
Foto

Florentin Petre a cedat după atacurile soției: „Îmi asum ce s-a întâmplat! Când greșești, trebuie să recunoști!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2022, 17:33

Florentin Petre a cedat după atacurile soției: „Îmi asum ce s-a întâmplat! Când greșești, trebuie să recunoști!”

Florentin Petre a cedat după atacurile soției

Florentin Petre, alături de soția sa / Facebook

Florentin Petre a cedat după atacurile soției. Acuzat de partenera lui că are mai multe amante, dinamovistul a spus că își asumă toate greșelile. Totuși, fostul fotbalist nu va încenta să privească lucrurile într-o manieră pozitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu trebuie să-mi asum tot ce s-a întâmplat pentru că sunt o persoană publică şi mi se pare normal să răspund, dar toate la timpul lor, le vom rezolva în bine. Cel mai important este să vedem lucrurile pozitiv, să rămânem concentraţi şi conectaţi pe fericirea sufletească şi zâmbetul pe care trebuie să-l ai în fiecare dimineaţă când te trezeşti.

Florentin Petre a cedat după atacurile soției

Ca orice om, în viaţă mai ai şi momente dintr-astea. Toate lucrurile pe care le-ai făcut în timp trebuie să ştii să le gestionezi, iar eu sunt genul de om căruia nu-i place să apară. Ai văzut, apar în orice altceva în afară de viaţa privată. Mi se pare un lucru normal, să fie intimitatea mea şi cred că toată lumea trebuie să respecte asta.

Eu toată viaţa am să fiu atent la oamenii pe care o să-i am în jurul meu, prietenii pe care îi am, sunt foarte atent la declaraţiile pe care le dau şi de fiecare dată eu mi le asum. Aşa mi se pare normal, de fiecare dată când greşeşti să recunoşti”, a spus Florentin Petre, conform digisport.ro.

Florentin Petre şi Margarita Peychinska au împreună un băiat de opt ani. Fostul fotbalist a mai fost căsătorit cu Cătălina, cea cu care are doi copii.

Reclamă

Soţia lui Florentin Petre, acuzaţii grave la adresa soţului său

Fosta Miss Playboy Bulgaria l-a desființat public pe Florentin Petre, acuzându-l că minte şi că a ameninţat-o că îi va lua copilul dacă va spune ceva în presă.

Dragul meu Florentin, ce respect să ai pentru o femeie căreia i-ai interzis să meargă la muncă, care stă numai în casă și are grijă de copil și gospodărie, care nu are nicio ocupație și care se adâncește din ce în ce mai tare în disperare când simte că soțul o înșeală în mod consecvent.

A te victimiza și a minți fără să clipești, afirmând că ai încercat de multe ori să pui capăt căsniciei noastre, mi se pare incredibil. Ai afirmat în mod josnic că te-am amenințat și șantajat pentru a te păstra ca soț, când în realitate tu ai fost cel care mi-ai spus că dacă spun presei ceva, îmi vei lua copilul de lângă mine, mă vei lăsa fără niciun venit”, a scris soţia lui Florentin Petre pe reţelele de socializare, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Margarita Peychinska a dezvăluit ce mesaje îi trimiteau amantele soţului său

Margarita a oferit detalii şocante, la numai câteva zile după ce a povestit că „Piticul” ar fi înşelat-o cu sora unui coechipier al lui Patrick Petre. Femeia a dezvăluit ce mesaje îi trimiteau amantele soţului său, pe care le avea în România.

A fost pentru prima dată când mi-a recunoscut și mi-a spus că el, de fapt, a găsit, ca să-l citez, pe una ‘șmecheră’ care îl va ajuta să intre în niște cercuri, că o să ne fie bine financiar, că el nu se va schimba față de mine și copil. Am și mesajele! Că noi nu vom simți existența ei, că el va veni acasă la fel ca până acum. Probabil s-a așteptat ca eu să accept așa ceva. Respectiva este din Brăila, unde a antrenat trei ani. Deci relația lor nu este din iulie, este de cel puțin un an. Timp în care totul a fost ok. Ne-am certat doar când lua decizii cu privire la cariera lui. Adică la Brăila nu-și primea banii, nu avea rezultate, simțeam că e un motiv pentru care vrea să stea acolo și care nu este legat de fotbal. Și-a găsit o șmecheră care îl va ajuta.

Acum doi ani, după ce s-au ridicat prima dată restricțiile în pandemie, el își dăduse telefonul vechi copilului și, dintr-o dată, am intrat pe messenger. Mi-a apărut pe ce profil vreau să intru, pe al lui Florentin sau al copilului. Și eu am apăsat pe al lui Florentin. Am găsit niște conversații cu o duduie de la Brănești, cu poze dezbrăcată, cu mesaje de genul ‘Te iubesc’, ‘Vreau să te strâng în brațe’. Adică nu este prima abatere, poate se va întreba și lumea de ce am rămas cu el dacă am trecut prin atâtea„, a spus Margarita Peychinska pentru cancan.ro.

Recomandări
  • Florentin Petre a cedat după atacurile soției
  • Ce a spus fostul dinamovist

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și